1 Mai cu mici pe mall sau la mare cu Loredana!

image
Micii şi berea vor fi la ordinul zilei de 1 Mai

Muncă, muncă, dar să ne mai şi distrăm puţin! După cele două zile libere de Paşte, românii mai au un prilej de bucurie. Îi aşteaptă încă patru zile de distracţie, căci pe 1 Mai se dă startul minivacanţei de Ziua Muncii. Iată unde vă puteţi petrece timpul liber alături de familie ori prieteni.

La mare

Mamaia. Sezonul estival  începe la 1 Mai, cu tradiţionala paradă a Litoralului românesc, care porneşte din parcarea de la Aqua Magic. Parada se desfăşoară între 10.00 şi 14.30, pe traseul Mamaia-Năvodari-Constanţa-Eforie-Constanţa-Mamaia. Aceasta va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, peste 30 de maşini de epocă, motociclete, maşini de la Raliul Deltei, Fanfara Raja.

Loredana va cânta pe Litoral

image
Micii şi berea vor fi la ordinul zilei de 1 Mai

Mamaia. În 1 mai, între 19.00 şi 21.00, pe scena amenajată pe plaja din zona Cazino Mamaia va avea loc un spectacol multietnic de muzică şi dansuri.

Mamaia. 1-3 mai: pe plaja Mamaia Nord de la ora 22.00, vor avea loc petrecerile Mission care îi vor avea printre invitaţi pe celebrii DJ de muzică electronică Luciano, Carl Cox, Loco Dice.

Mamaia. 1 Mai- Pe plaja Loft, începând cu ora 22.00, vor cânta cei de la Holograf, iar Loredana cântă pe 2 mai la Club Bellagio, tot de la ora 22.00.

Năvodari. 1 mai 2014, în Tabăra Delfinul programul artistic va începe la ora 11.00 şi se va încheia în jurul orei 20.00. Nu vor lipsi artişti ca What's Up, Axinte, Lorenna, Violeta Constantin, Autentic, Sylvie şi alţii.

Costineşti. În 2 mai, pe plaja din zona Obelisc, se vor desfăşura jocuri sportive, apoi va avea loc un spectacol cu  trupe de folk şi rock, artişti solo, iar la 20.30, va fi un show de lasere.

Constanţa. Primul concurs european de ciclism pe nisip, „Doltcini XCO Muncitoresc", se va desfăşura în 3 mai, pe plaja Modern.

Ia-ţi biciletă gratis în Parcurile Kiseleff şi Herăstrău! Iubitorii sportului pe două roţi au la dispoziţie, gratuit, 700 de biciclete, care pot fi folosite maximum două ore, doar în perimetrul parcurilor. Centrele "La Pedale" sunt deschise după următorul program: luni-vineri, între 10.00 şi 18.00, iar sâmbătă şi duminică, de la 10.00 până la 19.00.

Mici, bere şi concerte la Mall Promenada. De 1 mai, Delia, Lora, Red Blondes te aşteptă la o petrecere în aer liber cu mici, bere, muzică lăutărească şi voie bună, în grădina de la etajul 2 al celui mai nou mall din Bucureşti.  Intrarea e liberă, iar show-ul începe la ora 12.00.

Petrecere în club Mojo Music Club. De 1 Mai, clienţii au intrare liberă şi preţuri reduse la băutură.

Petrecere comunistă  în Black Jack Pub. Surprizele tematice vor include gustări şi cântece pioniereşti. Petrecerea începe la ora 23.00, iar atmosfera va fi întreţinută de un Dj. Intrare liberă!

Cluj-Napoca. 1 Mai. Concert Grasu XXL în Euphoria Music Hall. Show-ul începe de la 22.00, iar biletele costă 20 de lei. Clujenii sunt aşteptaţi, de 1 Mai, la o serbare câmpenească, cu muzică de taraf, organizată de Consiliul Judeţean în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca.

Sibiu. De joi şi până duminică (inclusiv) are loc cea de-a patra ediţie "1 Mai Rock Festival Sibiu" în club Bohemiam Flow. Biletele variază între 30 şi 10 lei, iar un abonament e 70 de lei.

Sighişoara. Concurs Hipic Internaţional (2 mai-4 mai). Fiecare dintre cele 3 zile de concurs va începe la ora 09.00 şi se va închide în jurul orelor 17.30.

Bistriţa. În 2 Mai, în Parcul Municipal vor avea loc activităţi sportive (jocuri şi concursuri), care vor începe la 12.00, iar de la ora 18.00 pe pietonal va avea loc un spectacol susţinut de Corina, Prefix 990, DJ Michael Star şi Reborn - streetdance.

Timişoara. Festivalul "1 Mai românesc", cu muzică, bere şi mici, la Muzeul Satului, între 1 şi 4 mai. Zilnic, de la ora 17.00, se vor organiza concerte susţinute de cântăreţi de muzică populară şi de ansambluri.

Iaşi. Festivalul ArtFest se va desfăşura în perioada 1- 4 mai. În cadrul evenimentului, joi şi vineri, se va organiza "Theatre Evening" la Teatru Fix. Vineri, de la ora 22.00, va fi Rock Night, la Teatru Fix, iar sâmbătă, de la ora 22.00, The Brad Pits va susţine un concert, tot la Teatru Fix. Duminică, de la ora 18.00, va fi festivitatea de încheiere "Love, peace and INTERACT", în Parcul Pogor.

Oradea. În perioada 1-3 mai, se va desfăşura Garden Festival, după următorul program: joi, ora 20.00: KISPÁL ÉS A BORZ concert @ Moszkva Kávézó; 2 mai, ora 17.00, Garden Warmup Night, ora 20.00 PUNNANY MASSIF concert @ Moszkva Kávézó; 3 mai, ora 15.00, GARDEN OPENING with PIKNIK @ Moszkva Garden.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Gigi Hadid și Kanye West
Paradiso bar Foto Facebook jpg
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay