10 rute noi din București și Cluj, către destinații de vacanță însorite

Ultima actualizare:

    Blue Air operează avioane tip Boeing 737
Blue Air operează avioane tip Boeing 737

Din vara anului viitor, 7 destinații de vacanță iubite de români sunt mai accesibile, la un zbor distanță. Blue Air va lansa 10 rute noi din București și Cluj, la cele mai mici tarife disponibile. Biletele pot fi deja rezervate, la prețuri promoționale.

„Începând de astăzi, clientii Blue Air pot rezerva bilete la cele mai competitive prețuri din București către destinații însorite precum Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split și Dubrovnik. De asemenea, introduce 3 rute din Cluj spre Heraklion, Zakynthos și Rodos, în cadrul Orarului de Vară 2022”, au anunțat marți reprezentanții companiei.

Noile rute adaugate la rețeaua Blue Air pentru Vara lui 2022 completează selecția de destinații de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în același timp mai multe opțiuni pentru călătorii de vacanță. De la destinații de relaxare la soare și plajă până la evadări în cele mai frumoase insule mediteraneene, toți iubitorii de călătorii au acum posibilitatea de a-și planifica din timp vacanța de vis, profitând la maximum de early booking pentru următorul sezon estival.

Mai multe zboruri spre Grecia

„Blue Air a lansat deja Orarul de Vară 2022, păstrând în prim-plan destinații aflate în topul preferințelor pasagerilor săi, precum insulele grecești, și răspunzând cererii semnificative pentru vacanțe în Grecia prin introducerea a cinci rute noi - Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos și Chania (Creta) – zburând anul viitor către un total de 10 destinații din Grecia”, au mai anunțat reprezentanții companiei aeriene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net