14 poli┼úi┼čti, viza┼úi ├«n cazul dublei crime de la One┼čti. Agen╚Ťii aveau cheia apartamentului, dar nu au folosit-o pentru a salva victimele

11 martie 2021
muncitori crima onesti png
Cei doi ostatici au fost adu╚Öi ├«n balcon, lega╚Ťi la m├óini, pentru a-i vedea o ╚Ťar─â-ntreag─â

┼×efii Poli┼úiei Rom├óne au anun┼úat, joi, c─â au descoperit mai multe deficien┼úe ├«n interven┼úia poli┼úi┼čtilor la cazul dublei crime de la One┼čti. Negociatorul nu a fost informat c─â agresorul a sunat la 112 ┼či nu ┼čtia care sunt revendic─ârile acestuia, neput├ónd astfel ac┼úiona corespunz─âtor.

UPDATE: ├Än urma declara╚Ťiilor ╚Öefilor Poli╚Ťiei, s-a aflat c─â oamenii legii aveau cheia apartamentului, dar nici m─âcar nu au ├«ncercat s─â o foloseasc─â pentru a-i salva pe ostatici.

Poli╚Ťi╚Ötii aveau obliga╚Ťia s─â ╚Ťin─â pornite acele camere video ata╚Öate pe corp de la ├«nceputul interven╚Ťiei ╚Öi p├ón─â la finalul ei, ├«ns─â, potrivit informa╚Ťiilor Digi24, nu au f─âcut acest lucru, le-au mai oprit din c├ónd ├«n c├ónd, atunci c├ónd au vrut. 

Agresorul avea patru dosare pentru violen╚Ť─â. Unul dintre ele, deschis chiar ├«n 2021. Adjunctul inspectorului general al Poli┼úiei Rom├óne, chestor de poli┼úie Florentin Br─âcea, a afirmat, joi, ├«ntr-o conferin┼ú─â de pres─â, c─â s-au descoperit mai multe probleme dup─â interven┼úia de la One┼čti.

Ce probleme au existat ├«n timpul interven╚Ťiei din One╚Öti

ÔÇ×Ca o prim─â concluzie, ├«n cadrul gestion─ârii sesiz─ârii din data de 1 martie, poli┼úi┼čtii din Bac─âu nu au documentat corespunz─âtor autorul cu privire la existen┼úa antecedentelor penale (...) ┼či amenin┼ú─ârile transmise anteriorÔÇŁ, a afirmat Br─âcea.

ÔÇ×Din verific─ârile efectuate a reie┼čit faptul c─â modul rela┼úionare ├«ntre factorii de decizie care au gestionat evenimentul a fost unul defectuos (...) negociatorul nu a fost informat cu privire la dialogul telefonic al autorului cu operatorul de la 11 ┼či nu a cunoscut eventualele revendic─âri formulate de acestaÔÇŁ, a ad─âugat adjunctul Poli┼úiei Rom├óne.

Acesta a precizat c─â poli┼úi┼čtii din Bac─âu aveau toate elementele unei interven┼úii ├«n for┼ú─â. De asemenea, adjunctul Poli┼úiei Rom├óne a precizat c─â nu au fost respectate nici procedurile legale de anun┼úare a unui astfel de eveniment.

ÔÇ×Datele transmise c─âtre IGPR au fost incoplet, eronate ┼či transmise cu ├«nt├órziereÔÇŁ, au mai precizat oficialii Poli┼úiei Rom├óne, informeaz─â news.ro. Ace┼čtia au explicat c─â pe numele b─ârbatului au fost deschise, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale, inclusiv pentru fapte comise cu violen┼ú─â, lucru care nu a fost transmis la Bucure┼čti. Oficialii au precizat c─â ├«n urma evenimentului s-au constatat deficien┼úe ├«n sarcina a 14 poli┼úi┼čti ÔÇô 8 ofi┼úeri ┼či 6 agen┼úi. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg