3 anotimpuri într-o săptămână. Tocmai am scăpat de cele mai neobişnuite zile din 2013

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

România s-a transformat într-o ţară a şocurilor ter­mice, unde capriciile vre­mii devin obişnuinţă!

Cel mai bun exemplu este Capitala, ai cărei locuitori s-au trezit săptămâna trecută într-un adevărat „triunghi al Bermudelor" meteorologic. Luni - toamnă, frig şi ploaie, marţi - iarnă, zăpadă şi lapoviţă, pentru ca sâmbătă şi duminică să avem temperaturi de primăvară în toată regula.

Vremea în Capitală a luat-o razna, iar oraşul pare să fi căzut pradă unei vrăjitorii meteorologice de proporţii. Dacă în primele zile ale săptămânii bucureştenii au fost nevoiţi să treacă rapid de la hainele de ploaie şi umbrele la îmbrăcămintea foarte groasă de iarnă, sfârşitul săptămânii i-a făcut să scoată de la naftalină hainele lejere.

Toamnă- Luni, 25 martie

Vremea a fost de toamnă autentică, temperaturile s-au situat în jurul a 5 grade Celsius. Bucureştenii care şi-au luat inima în dinţi şi au ieşit din case au fost nevoiţi să se înfofolească. „S-a întors toamna când credeam că am scăpat", se plângea Mihaela Georgescu în timp ce tremura de frig în parcul Herăstrău.

Iarnă- Marţi, 26 martie

S-a întors zăpada! Bucureştenii care s-au culcat într-un oraş în care s-a întors toamna s-au sculat într-o urbe în care totul era alb cu temperaturi de - 3 grade.. „Nu mai înţeleg nimic din vremea asta. Era ciudat ieri cu toamna iar acum mă trezesc la sfârşit de martie cu zăpadă!", se miră Dan în timp ce îşi ţine cu greu echilibrul.

simeon stalpnicul png

Primăvară- Duminică, 31 martie

În sfârşit primăvară autentică şi temperaturi de aproape 20˚C. Ultima zi a săptămânii a adus vremea caldă şi bucureştenii au umplut străzile, parcurile şi terasele. „Aşa vreme mai zic şi eu că mă săturasem. Acum pot să scot bicicleta şi să mă plimb liniştit", se bucură Mihai.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1920x1200 white solid color background logo jpg
accident gorj jpg
crowd of concert stage lights and people fan audie 2023 11 27 05 23 21 utc 1536x1024 jpg
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net