3.000 € pe lună i-ar face fericiţi pe români

Ultima actualizare:

    Banii aduc fericirea, alţii mai reţinuţi zic că doar o întreţin
Banii aduc fericirea, alţii mai reţinuţi zic că doar o întreţin

Unii spun că banii aduc fericirea, alţii mai reţinuţi zic că doar o întreţin. Voi v-aţi întrebat vreodată care ar fi salariul care v-ar asigura fericirea?

Potrivit unui sondaj derulat în 13 ţări, un om ar avea nevoie de circa 7.385 de euro pe lună (adică 33.230 de lei), pentru a fi cu adevărat fericit. Cercetarea privind sentimentul bunăstării realizată de Skandia International a scos la iveală diferenţe mari între sumele declarate de oameni din diverse părţi ale globului.

Românii au însă pretenţii mult mai mici când vine vorba de fericire, conform unui studiul realizat de reporterii Click! pe 50 de persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 55 de ani. Concluzia: cu 3.000 de euro pe lună (adică 13.500 de lei) am fi «în Rai».

Majoritatea au avansat sume cuprinse între 1.000 şi 5.000 de euro pe lună. Cei mai modeşti ne-au declarat că banii nu aduc fericire, aşa că ei s-ar mulţumi şi cu 500 de euro pe lună, adică 2.250 de lei. 

Uite ce salarii îşi doresc oamenii de pe glob!

- SUA - Studiul arată că majoritatea americanilor au nevoie de 764.551 de euro într-un an pentru a se simţi prosperi.- Dubai - Oamenii de aici se află în fruntea clasamentului african. Ei au nevoie în medie de 210.937 de euro/an pentru a-şi îndeplini dorinţele.- Singapore - Venitul mediu care ar aduce fericire populaţiei este de 173.937 de euro/an. - Italia - Italienii ocupă locul 1 în topul pretenţiilor financiare din Europa. Au nevoie de cel puţin 134.314 euro pe an pentru a fi cu adevărat fericiţi. - Germania - Nemţii consideră că 65.533 de euro/an este suma care i-ar face fericiţi.- Marea Britanie - Britanicii ar avea nevoie de 101.607 € anual ca să fie fericiţi. Ei ocupă locul 2 în Europa, în topul pretenţiilor financiare.- Franţa - Nici francezii nu se lasă mai prejos. 87.092 de euro pe an le-ar aduce fericirea.

«Poţi trăi decent în România şi cu mai puţini bani»
«Poţi trăi decent în România şi cu mai puţini bani»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
rome 5778178 1280 jpg
Rupert Murdoch profimedia 0377486182 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
campion mondial degustare jpg
camasa romaneasca louis vuitton jpg
masouleh colaj captura video jpg
animale shutterstock jpg
motorina freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net