32 de perchezi┼úii ├«n Bucure┼čti ╚Öi ├«n alte jude╚Ťe. 20 de persoane, b─ânuite de prelucrarea ilegal─â a tutunului

10 martie 2021
image
Perchzi┼úii ├«n Bucure┼čti ┼či ├«n jude┼úele Giurgiu, Ilfov, Arge┼č, C─âl─âra┼či, Dolj ┼či D├ómbovi┼úa la persoane care comercializeaz─â ╚Öi prelucreaz─â tutunSurs─â foto: Arhiv─â Click!

Poli┼úi┼čtii fac, miercuri, 32 de perchezi┼úii ├«n Bucure┼čti ┼či ├«n jude┼úele Giurgiu, Ilfov, Arge┼č, C─âl─âra┼či, Dolj ┼či D├ómbovi┼úa la persoane care comercializeaz─â tutun prin intermediul anun┼úurilor online. 20 de persoane sunt vizate, fiind b─ânuite c─â achizi╚Ťionau tutun foi din Bulgaria ┼či zona de sud a Rom├óniei pe care-l prelucrau ├«n instala┼úii ilegale.

├Än aceast─â diminea┼ú─â, poli┼úi┼čtii din cadrul Inspectoratelor de Poli┼úie Jude┼úene Giurgiu, Ilfov, Arge┼č, C─âl─âra┼či, Dolj, D├ómbovi┼úa ┼či Direc┼úia General─â de Poli┼úie a Municipiului Bucure┼čti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Judec─âtoria Giurgiu, pun ├«n executare 32 de mandate de perchezi┼úie domiciliar─â la domiciliile unor persoane b─ânuite c─â se ocup─â cu prelucrarea ┼či comercializarea de tutun  de fumat, de┼úinut ├«n afara antrepozitului fiscal, a transmis, miercuri, IPJ Giurgiu.

Sursa citat─â a precizat c─â membrii grup─ârii sunt b─ânui┼úi c─â achizi┼úioneaz─â tutun brut (foi) din Bulgaria ┼či de la persoane din zona de sud a Rom├óniei care se ocup─â cu cultivarea de tutun, pe care ├«l prelucreaz─â ├«n mod clandestin ├«n tutun de fumat, folosind diferite instala┼úii artizanale (mori de tocat, cazane de fierbere, etc.) ┼či comercializeaz─â prin intermediul anun┼úurilor postate ├«n mediul online.

Totodat─â poli┼úi┼čtii vor ridica de la un num─âr de cinci oficii po┼čtale ┼či o firm─â de curierat, documente privind expedi┼úia tutunului ┼či sumele ├«ncasate ramburs.

ÔÇŁPe numele a 20 de persoane au fost emise mandate de aducere, urm├ónd a fi conduse la sediul I.P.J. Giurgiu - Serviciul de Investigare a Criminalit─â┼úii Economice pentru activit─â┼úi proceduraleÔÇŁ, a mai transmis IPJ Giurgiu.

├Än cauz─â se efectueaz─â cercet─âri ├«n cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunilor de producerea de produse accizabile care intr─â sub inciden┼úa regimului de antrepozitare, ├«n afara unui antrepozit fiscal autorizat de c─âtre autoritatea competent─â, de┼úinerea de c─âtre orice persoan─â ├«n afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Rom├óniei a produselor accizabile supuse marc─ârii, f─âr─â a fi marcate sau marcate necorespunz─âtor, ori cu marcaje false, peste 1 kg. de tutun de fumat ┼či fals ├«n ├«nscrisuri sub semn─âtur─â privat─â.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Dan Negru TVR jpg
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg