5 motive pentru care să nu-ți pui silicoane uriaşe. Uite ce vedete au renunțat la ele!

simeon stalpnicul png
Sânii mari pot cauza probleme la coloana vertebrală

Sânii mari sunt visul tainic al multor femei. Dacă natura nu a avut în vedere acest aspect, multe recurg la implanturile mamare. Din păcate, unele nu ţin cont de sfaturile chirurgilor esteticieni şi doresc implanturi foarte mari, fără a lua, însă, în calcul şi dezavantajele acestora. Dr. Tarek Nazer, chirurg ortoped, ne dezvăluie cinci motive pentru care nu recomandă silicoanele uriaşe.

„Doamnele care au, fizilogic, sâni foarte mari şi întâmpină probleme medicale din acest motiv, pot recurge la reducţia mamară. La polul opus se situează doamnele a căror conformaţie nu a fost <proiectată> pentru a susţine sâni de o anumită greutate, dar ele recurg, totuşi, la implanturi mamare foarte mari şi ajung să se plângă de dureri de spate. Deşi, teoretic,  implanturile sunt susţinute de cutia toracică, practic, ele supun și coloana la un efort suplimentar. Greutatea care atârnă în dreptul pieptului devine o povară  permanentă pentru coloana vertebrală. În plus, apare  tendinţa de a avea o postură incorectă. Pur şi simplu, sânii foarte mari le fac să meargă cocoşate”, explică dr. Tarek Nazer.

Simptome care constituie semnale de alarmă

1.Dureri în zona toracelui

2.Dureri cornice de gât, umeri şi spate

3.Poziţie vicioasă a spatelu

4.Ameţeli la nivelul braţelor sau mâinilor

5.Dificultăţi de respiraţie, în special, la efort

Ce este de făcut?

„Când diagnosticarea exclude o artroză  sau o hernie de disc, este clar că pacientele cu sâni mari (naturali sau cu implanturi siliconice) se confruntă cu dureri din pricina dimensiunilor acestora.  Dacă simptomele nu sunt exacerbate, se poate institui un tratament cu antiinflamatoare, se poate recurge la  gimnastică medicală sau masaj terapeutic. Însă, există şi situaţii când doar reducţia mamară (n.r. micșorarea sânilor) poate rezolva problema”, încheie medicul.

Nicoleta Luciu și-a scos implanturile pentru că o durea coloana

simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu, pe vremea când avea sâni imenși

simeon stalpnicul png
Bruneta, după ce a revenit la sânii naturali

Dovadă că sânii prea mari sunt incomozi și îți pot afecta sănătatea stă și faptul că două dintre vedetele autohtone au apelat la mișcorare de sâni, după ce, în urmă cu câțiva ani, își puseseră implanturi de silicon mult prea mari.

Mai întâi, „a luat taurul de coarne” voluptoasa Nicoleta Luciu (37 de ani), care și-a scos implanturile de silicon în 2015.

Bruneta a ales să îşi taie sânii imenşi, din cauză că îi dădeau mari dureri de spate. Astfel că s-a dus la o clinic din Turcia, unde a rezolvat rapid problema.

Intervenția a venit la aproape patru ani de la mărirea pe care a făcut-o în ianuarie 2012, la numai trei luni de la nașterea tripleților, când vedeta își pusese silicoane de 1,2 kilograme.

Oana Zăvoranu, opt operații la sâni

simeon stalpnicul png
Oana Zăvoranu, pe vremea când avea implanturi de 460 mililitri

simeon stalpnicul png
Zovăranu, mulțumită după ce a renunțat la silicoane

Și Oana Zăvoranu (44 de ani) și-a scos silicoanele imense. De fapt, ea chiar a bătut recordul la capitolul operaţii la sâni. Anul acesta, Querida a ajuns pentru a opta oara pe masa medicului esthetician, numai că, de data asta, a renunţat la implanturile de 460 de mililitri pentru care optase în urmă cu doi ani. De-a lungul timpului, bruneta şi-a tot schimbat măsura la sutien, dar a ajuns la concluzia că cel mai bine se simte fără silicoane.

După operația de scoatere a silicoanelor, Zăvoranu și-a etalat sânii la plajă: „Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu. (…) Cu siguranţă nu trebuia să trec prin atâtea operaţii ca să realizez că tot naturală îmi stă şi mă simt cel mai bine”, a mărturisit bruneta.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
cropat traian savu foto linkedin jpg
facturi
image
image
image
image
grasime corporala
Mig 21 LanceR Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
Angajaţii de la vulcanizare au deja primii  clienţi, dar se pregătesc de valul ce urmează  jpeg
repartitoare jpeg
telefon volan jpeg
whatsapp  pixabay