5 reguli din Feng Shui, utile-n dragoste!


    Cum să ai parte din nou de nopţile fierbinţi de altădată?
Cum să ai parte din nou de nopţile fierbinţi de altădată?

Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

Feng shui-ul e arta armoniei într-o locuinţă. Ideea de bază e că energia invizibilă trebuie să circule corect în jurul elementelor vizibile. Potrivit regulilor Feng Shui-ului, dacă optimizăm spaţiul în care trăim, aducându-i energii benefice, vom primi înapoi înzecit! Iată 5 sfaturi uşor de pus în practică, dacă vrei să-ţi găseşti sufletul-pereche sau să aduci armonia în relaţia ta!

Curăţă, ordonează, aruncă!

În Feng Shui, dezordinea excesivă e dovada unei vieţi lipsite de echilibru. Dacă vrei să atragi lucrurile bune, e important să elimini din locuinţa ta tot ceea ce poate afecta energia casei. Pentru că toate astea îţi afectează şi propria-ţi energie. Aşadar, nu păstra nimic din ceea ce nu-ţi trebuie, mai bine sortează, donează, aruncă. Fă asta cu regularitate, astfel încât, în permanenţă, să fie ordine în casa ta! Şterge praful, elimină pânzele de păianjen, nu lăsa nimic aruncat pe jos. Ştiai că o haină care a căzut pe jos nu mai trebuie purtată, pentru că s-a umplut de praf şi de energii negative?

Înfrumuseţează-ţi dormitorul!

Pentru că vorbim despre dragoste, camera cea mai importantă e dormitorul. Trebuie să fie curat şi ordonat, dar nu e suficient! Ideal e să-l transformi într-un spaţiu agreabil, care să fie mai mult decât un simplu loc pentru dormit. Poţi adăuga două mici fotolii (neapărat două!) şi câteva accesorii delicate – o lenjerie de pat din fibre naturale, două veioze albe, perdele transparente. Aprinde lumânări parfumate, seară de seară, pentru o încărcătură romantică. În schimb, bibelourile şi vazele vechi sunt total interzise în Feng Shui. Despre ele se spune că încarcă locul cu energii negative şi că trebuie aruncate!

Vezi celelalte reguli pe clickpentrufemei.ro

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg