6 ani de ├«nchisoare dup─â ce ┼či-a aruncat ├«n aer vecinii

4 septembrie 2012
image
Click! a scris în 25 februarie 2012 despre explozia provocată de Dănuţ Bâtă

A vrut s─â se sinucid─â, dar a provocat o explozie care a distrus 23 de apartamente. S-a ├«nt├ómplat ├«n februarie, ├«ntr-un bloc din localitatea ie┼čean─â Dancu, iar vinovatul ┼či-a primit ieri pedeapsa: 6 ani de ├«nchisoare.

D─ânu┼ú B├ót─â (37 de ani) a dat declara┼úii stupefiante ├«n fa┼úa procurorilor. El a povestit c─â ├«n seara zilei de 24 februarie 2012, ├«n jurul orei 23.00, s-a ├«ntors acas─â hot─âr├ót s─â-┼či pun─â cap─ât zilelor.

Era sup─ârat c─â nu reu┼čise s─â v├ónd─â un televizor! B├ót─â a dat drumul la aragaz ┼či a scos siguran┼úele electrice din tablou, con┼čtient c─â s-ar putea produce o explozie. A stat ├«n buc─ât─ârie c├ót s─â se intoxice, dar la un moment dat, plictisit c─â gazele nu-┼či fac efectul, s-a dus s─â se culce.

A urmat o explozie puternic─â ├«n urma c─âreia 23 de locuin┼úe au fost afectate. B─ârbatul a sc─âpat cu via┼ú─â ca prin minune ┼či a fost transportat ulterior la spital.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg
calendar ortodox 2021 18 mai sfantul mucenic teodot din ancira png
elon musk met gala 2022