6 lucruri pe care le poţi face cu o picătură de şampon

Ultima actualizare:

Deblochează fermoarul înţepenit - în cazul în care fermoarul de la geacă, cizme sau lenjeria de pat rămâne înţepenit, acesta poate fi deblocat foarte uşor cu câteva picături de şampon. Toarnă-le cu atenţie peste zona defectă şi trage uşor fermoarul pentru a-l debloca.

Repară balamalele - scârţâie uşa sau geamul? Poţi rezolva problema fără mari bătăi de cap. Toarnă şampon pe un disc demachiant sau pe o periuţă veche de dinţi şi unge balamalele.

Curăţă obiectele din piele - şamponul curăţă eficient obiectele din piele precum încălţăminte, îmbrăcăminte dar şi piese de mobilier. Şamponul îţi va proteja cizmele pe timp de iarnă de urmele de sare şi substanţe folosite la deszăpezire.

Scoate petele de pe covor - şamponul poate fi folosit pentru îndepărtarea petelor de pe covoare şi mochete. Adaugă câteva picături peste pată şi freacă bine zona cu o perie moale.

Spală hainele delicate - hainele şi lenjeria confecţionată din materiale delicate pot fi spălate folosind şampon în loc de detergent. Vei vedea că acesta este la fel de eficient.

Curăţă peria de păr - dacă vrei să cureţi peria şi pieptănul pune-le într-un lighean în care ai turnat puţin şampon şi apă călduţă.

Foloseşte şamponul în curăţenie - pentru a şterge chiuveta, cabina de duş sau cada prepară o soluţie din câteva picături de şampon şi bicarbonat de sodiu. Curăţă cu această soluţie petele de calcar, mucegaiul şi rugina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net