8 sfaturi să cheltuieşti puţin pentru masa de Anul Nou

Ultima actualizare:

Fă o listă de cumpărături!

Înainte de a merge la hypermarket, fă o listă cu produsele pe care trebuie să le cumperi. Gândeşte-te la ce anume vrei să găteşti şi cumpără doar ingredientele necesare. Urmăreşte pas cu pas lista şi nu te abate de la ea decât dacă descoperi vreo ofertă anume pe care nu o poţi rata.

Mergi la magazin dimineaţa sau după ora 22.00

Dis-de-dimineaţă sau seara târziu sunt momentele cele mai indicate pentru cumpărături. Motivul? Magazinul este aproape gol! Vei avea foarte mult spaţiu de mişcare pentru a compara produsele între ele, pentru a căuta foarte bine şi a alege în voie ce ţi se pare mai potrvit pentru buzunarul tău.

Consultă pliantele!

Nu există zi să nu găseşti în cutia de scrisori pliante care îţi oferă informaţii despre magazine, produse sau oferte. Înainte de a merge la cumpărături, consultă aceste broşuri, află care sunt produsele cele mai ieftine şi unde se găsesc ele.

Cumpără produse româneşti

Dacă vrei să cumperi ceapă, cartofi sau salată, nu are rost să le iei pe cele aduse din Grecia sau Turcia. Acestea costă mai mult şi nici nu sunt foarte sănătoase. În astfel de cazuri este recomandat să cumperi produse româneşti. Sunt mai ieftine şi cu mai puţine E-uri.

Caută pe rafturile de jos!

În magazine, produsele sunt aşezate pe rafturi în funcţie de preţul lor. Astfel, produsele ieftine sunt „ascunse" pe rafturile de jos sau în spatele magazinului, pentru a nu fi observate şi pentru a nu fi găsite cu uşurinţă. Căci, clienţii trebuie să cumpere produsele care au un preţ mai ridicat, nu unul ieftin.

Produsele scumpe, mereu la vedere

Primul loc în care clienţii se uită atunci când intră în magazin este imediat în dreapta. Profitând de acest lucru, vânzătorii pun cât mai aproape de intrare produsele cele mai scumpe.

Lasă copiii acasă!

Copiii ar trebui lăsaţi acasă atunci când mergi la cumpărături. Pe lângă faptul că în magazine, în această perioadă a anului, este aglomerat, ei ar putea să te facă să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Căci puţini sunt părinţii care rezistă rugăminţilor de a cumpăra dulciuri în plus sau chiar jucării.

«Vânează» promoţiile!

În această perioadă, magazinele se întrec în oferte, promoţii şi discount-uri. Nu le rata pentru că, astfel, vei face economie la bani. Uneori, este mai avantajos să cumperi în cantităţi mai mari decât la bucată. De exemplu, poţi lua apă minerală sau apă plată la bax, nu la sticlă. La fel poţi proceda şi cu sucurile. Produse 2 în 1 se vând la standurile de cafea, dar şi la dulciuri. Ar trebui să dai o raită şi pe acolo!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net