A ajuns la spital după ce a fost atacat de câini în Parcul Central din Târgu Jiu

Ultima actualizare:

    Bărbatul traversa parcul pentru a ajunge la serviciu
Bărbatul traversa parcul pentru a ajunge la serviciu

Un bărbat de 35 de ani a ajuns la spital după ce a fost atacat de mai mulți câini fără stăpân, miercuri dimineață, în Parcul Central din Târgu Jiu, potrivit Mediafax. Victima a fost salvată de un polițist local care patrula prin zonă.

Incidentul a avut loc în Parcul Central din Târgu Jiu, unde se află operele lui Constantin Brâncuși, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, îndreptându-se spre serviciu când a fost atacat de o haită de câini pe o alee din parc. El a fost mușcat de picioare.

Un polițist local care patrula prin zonă a văzut incidentul și a sărit în ajutorul bărbatului, reușind să îndepărteze câinii și apoi să sune la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță, iar bărbatul, rănit la picioare, a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Lavinia Trașcă, câinii din Parcul Central au apărut în ultima perioadă, deși echipe de hingheri încearcă zilnici să captureze animalele fără străpân din oraș.

Reprezentantul Primăriei a mai spus că în urma incidentului echipaje de hingheri au fost trimise în Parcul Central pentru a prinde câinii.

image
image
image
image
image
image
Dr  Vlad Ciurea jpeg
schi buscat jpeg
elevi jpg
lege angajati (sursa foto Pexels)
bani de Craciun jpg
Portocale jpg
castigatoare loto captura video jpg
1 amenda 56004600 jpg jpeg