A băut soluție de aragaz, iar acum se zbate între viață și moarte

simeon stalpnicul png

Un bărbat din judeţul Constanţa care a băut soluţie de curăţat aragazul a fost transportat cu ajutorul unei şenilate la graniţa cu Bulgaria, de unde a fost preluat de un echipaj medical din ţara vecină şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în noaptea de luni spre marţi, o autoşenilată încadrată cu doi paramedici ISU, o asistentă şi un ambulanţier de la centrul de permanenţă Băneasa, a plecat către un bărbat din localitatea Bugeac care a băut soluţie de curăţat aragazul.

Pentru pacient au fost luate în calcul două variante: să fie transportat cu bacul la Călăraşi sau să fie dus în localitatea Silistra din Bulgaria, pentru a primi tratament de specialitate, în cele două zone fiind cea mai apropiată unitate medicală.

În cele din urmă, autorităţile au luat legătura cu cele din Bulgaria care au acceptat să preia pacientul şi să-l ducă la un spital, astfel că şenilata l-a transportat pe bărbat până în vamă, acolo unde a fost aşteptat de un echipaj medical din ţara vecină, care a preluat pacientul. 

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg