A căzut 200 de metri cu mașina într-o râpă. Cum l-au găsit medicii pe șofer

Un șofer de 62 de ani din Argeș a văzut moartea cu ochii. În timp ce conducea pe un drum comunal, el a pierdut controlul volanului și a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 200 de metri. Omul nu numai că a supraviețuit, dar s-a ales doar cu câteva zgârieturi pe față.

Mașina a căzut 200 de metri într-o râpă. Foto: Argeș Online
Mașina a căzut 200 de metri într-o râpă. Foto: Argeș Online

Bărbatul a scăpat volanul de sub control în zona Valea Sasului, comuna Dâmbovicioara. Mașina a părăsit drumul și a căzut în hăul de la marginea drumului. 200 de metri mașina a fost de neoprit.

 Oamenii care au trecut prin zonă au observat mașina căzută în râpă și s-a cerut imediat ajutor la numarul unic de urgență 112. Potrivit poliției, apelantul a anunțat că un bărbat s-a prăbușit cu tot cu mașina într-o râpă și este singur în mașină. Au fost trimise echipaje de intervenție. Până la sosirea primelor ajutoare polițistul din comună i-a acordat primele îngrijiri.

”Vehicul căzut într-o râpă, la aproximativ 200 m - șoferul autovehiculului, singurul ocupant, este conștient, necooperant. Primele măsuri de acordare a primului ajutor au fost luate de un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr”, au transmis reprezentanții Poliției. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului au ajuns două echipaje de pompieri de la Câmpulung şi Rucăr, precum şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Medicii și pompierii ajunși la fața locului se așteptau ca omul să fie grav rănit. Și pentru ei a fost o surpriză să constate că șoferul avea doar câteva zgîrieturi pe față. Era conștient, dar extrem de speriat după experiența trăită și prezenta și hipotermie. 

image

”Victima a fost o persoană de sex masculin în vârstă de 62 de ani, aceasta a fost găsit cu ușor șoc hipotermic și răni la nivelul feței. Pacientul este conștient și este transportat la spital de către un echipaj mixt SMURD SAJ. Nu sunt probleme deosebite”, au transmis reprezentanții SMURD, potrivit Argeș Online.

Cel mai probabil, bărbatul a fost salvat de centura de siguranță pe care o purta bărbatul și care l-a ținut țintuit în scaun în timp ce mașina cădea în râpa adâncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fratii menendez jpg
cluj napoca jpg
1 fbhd webp
San Gimignano jpeg
FotoJet (1) jpg
 methode times prod web bin b31d12d4 fbd4 11e9 a4b4 b816768ca711 jpg
Nadia Comăneci și Nicolae Ceaușescu jpeg
cruce  Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net