A făcut 7.000 de kilometri, în toată Europa, cu Dacia 1300! Maşina a mers perfect, dar benzina l-a «rupt» la buzunar - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dănuţ Crainiciuc, marele colecţionar de Dacii 1300, plecat într-un tur al Europei acum trei săptămâni, a revenit ieri acasă. Suceveanul, împreună cu soţia sa, a plecat la un drum de 7.000 de kilometri la volanul unei Dacii 1300 din anul 1969.

Ieri după-amiază, Dănuţ Crainiciuc a ajuns din nou la Suceava, la volanul Daciei sale impecabile, cu care se laudă că nu i-a făcut nici o problemă şi cu care nu a avut nici măcar o pană de cauciuc în aceste trei săptămâni.

simeon stalpnicul png

Dănuţ Crainiciuc spune că şi-a dus Dacia prin locuri celebre din Europa, începând de la marile capitale şi până pe cele mai înalte piscuri de munţi. „Am făcut Pirineii, Alpii Francezi, Alpii Italieni şi Alpii Elveţieni", a spus colecţionarul, potrivit Monitorul de Suceava.

Deşi nu a făcut încă un calcul privind cheltuielile din acest tur, Dănuţ Crainiciuc a spus că „numai benzina a ajuns la aproape 1.000 de euro, la care se mai adaugă şi taxele de autostradă, care sunt foarte mari".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diabet jpg
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net