A făcut infarct la volan, dar şi-a salvat călătorii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La un pas de tragedie! Aşa s-au aflat călătorii unui autobuz din Capitală, sâmbătă, când şoferului i s-a făcut rău şi a scăpat maşina de sub control. Cu ultimele forţe, bărbatul a reuşit să oprească mijocul de transport şi să-şi salveze pasagerii.

Şi nu numai călătorii din 311 au fost în primejdie, ci şi bucureştenii din zonă, având în vedere că autobuzul a pătruns pe trotuar. Totul s-a petrecut în cartierul Titan, pe Bd. Nicolae Grigorescu, aproape de intersecţia cu strada Liviu Rebreanu. Autovehiculul circula pe banda trei. Când a simţit că i se face rău, din instinct, şoferul a tras de volan dreapta. A tăiat brusc celelalte benzi, a trecut razant pe lângă un stâlp din beton, acroşându-l cu oglinda, a pus la pământ un panou şi s-a oprit într-o parcare.

A lovit două maşini şi a rănit o femeie care se afla între acestea, apoi a mai târât un autoturism câţiva metri. Cât pe ce să ia pe sus şi o florărie, aflată la câţiva metri de locul unde s-a oprit. La rândul lor, mai mulţi pietoni au început să ţipe şi au fugit speriaţi, să nu fie striviţi, iar un pasager a şi leşinat, de frică. Se pare că şoferul a suferit un preinfarct. El a fost internat la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu".

Pe lângă ancheta deschisă de poliţişti, inspectorii de muncă vor verifica dacă cei din conducerea RATB au respectat normele de protecţie a muncii. Femeia rănită a rămas şi ea internată în spital, având probleme la coloană.

simeon stalpnicul png

O maşină i-a tăiat calea autobuzului şi a dispărut

La doar câteva ore, un alt autobuz a fost implicat într-un accident în Capitală. Mai mulţi călători aflaţi într-un autovehicul al liniei 116 s-au speriat îngrozitor în momentul în care mijlocul de transport în comun a frânat brusc.

Unul dintre pasageri a fost rănit uşor. Şoferul autobuzului a încercat să evite un autoturism care i-a tăiat calea. Cel din urmă a dispărut imediat.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net