A fost găsit românul dispărut în Amatrice. E viu și nevătămat

image
Ultimul român dat dispărut la Amatrice a fost găsit viu

Ve╚Öti bune din Italia, din zona unde o serie de cutremure au distrus ora╚Öul ╚Öi a f─âcut 290 de victime. Mai era dat disp─ârut un rom├ón ╚Öi se presupunea c─â a fost ├«ngropat sub ruine. Mar╚Ťi, 30 august, a fost g─âsit. Este viu ╚Öi nev─ât─âmat.

Potrivit ultimelor informa╚Ťii, Ministerul Afacerilor Externe precizeaz─â c─â a fost identificat─â ╚Öi ultima persoan─â de cet─â╚Ťenie rom├ón─â semnalat─â ca disp─ârut─â ├«n urma seismului din Italia, aceasta fiind ├«n via╚Ť─â.

Num─ârul cet─â╚Ťenilor spitaliza╚Ťi este de 5. Reprezentan┼úii Ambasadei Rom├óniei la Roma men╚Ťin leg─âtura cu ace╚Ötia.

Cele două transporturi funerare cu trupurile a 7 cetăţeni români, decedaţi în urma seismului, au ajuns în cursul zilei de ieri în România.

├Än urma finaliz─ârii tuturor procedurilor, transportul funerar cu trupul ne├«nsufle┼úit al celui de-al optulea cet─â┼úean rom├ón decedat ├«n urma seismului va sosi ├«n ╚Ťar─â ├«n cursul zilei de 1 septembrie  2016.

Costurile de repatriere a trupurilor ne├«nsufle╚Ťite au fost suportate integral de Ministerul Afacerilor Externe din Fondul special de urgen╚Ť─â aflat la dispozi╚Ťia ministerului.

Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condolean┼úe familiilor cet─â┼úenilor rom├óni care ┼či-au pierdut via┼úa ├«n aceast─â tragedie ┼či acord─â ├«n continuare ├«ntreaga asisten╚Ť─â necesar─â.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg