A fost înjunghiat pentru că şi-a apărat iubita

Ultima actualizare:

    Răzvan a fost înjunghiat în mână și în picior
Răzvan a fost înjunghiat în mână și în picior

Incident violent intr-un parc din Capitală. Un tânăr a ajuns la spital și un adolescent în arest după o dispută între două fete.

Răzvan Pintilie, în vârstă de 24 de ani, și prietena sa, Ioana Iacob, de 23 de ani, stăteau luni seară pe o bancă în Parcul Kiseleff din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit martorilor aflați în zonă, pe aleea din fața lor a trecut un grup de trei tineri de 15 ani, format din doi băieți și o fată. Cele două fete au avut o dispută verbală, despre care nimeni nu își mai aduce aminte de la ce a pornit și care a fost subiectul. Cert este că Răzvan s-a repezit la cei doi puști, aceștia au scos cuțitele, iar unul l-a lovit de mai multe ori.

Adolescenții au fugit apoi, iar Ioana a sunat la 112. Cum la câteva sute de metri de parc este Secția 2 de Poliție, mai mulți agenți au venit în fugă, iar pe o bancă l-au găsit întins pe tânărul înjunghiat. Răzvan a ajuns la Spitalul Elias, rănit la picior și la mână, dar este în afara oricărui pericol. După câteva ore, a fost găsit și atacatorul, care se plimba liniștit pe Calea Griviței. Ancheta este continuată de polițiști pentru violențe și tentativă de omor.

Ioana, prietena lui Răzvan, a sunat la 112 să anunţe incidentul
Ioana, prietena lui Răzvan, a sunat la 112 să anunţe incidentul
image
image
image
image
image
image
image png
mihaela bilic facebook jpg
cancer jpg
Moș Crăciun a venit la refugiații ucraineni din România. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cos cumparaturi shutter jpeg
shutterstock 1046965294 jpg
Barbat arestat - catuse FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png