A fost lansat albumul Teodorei Maftei. Banii ajung la victimele din Colectiv


    Dorința Teodorei Maftei a fost îndeplinită după moartea saFoto: arhivă personală
Dorința Teodorei Maftei a fost îndeplinită după moartea saFoto: arhivă personală

“Viața TE Obligă. Nu renunța nici în ruptul capului!” este o carte-eveniment lăsată moștenire de Teodora Maftei, jurnalista de la Pro Tv care a pierit în urma incendiului din clubul Colectiv. Albumul este un cumul de povești și fotografii, toate gândite de Teo, pe care a sperat să le dea în dar tuturor. Nu a mai apucat, dar acum, la mai bine de un an de la dispariția sa, dorința i-a fost împlinită.

Timp de un an, Teodora a selectat fiecare fotografie pentru un album pe care îl pregătea cu dăruire și pasiune, a scris textele, a gândit în detaliu așezarea în pagină și a găsit titlul potrivit, astfel încât totul să reflecte cât mai aproape de realitate viziunea ei pozitivă despre viață, familie, prieteni, muncă, relații.

Pe 6 ianuarie 2015, Teodora spunea următoarele lucruri despre cartea la care tocmai începuse să lucreze: ”Am dat drumul la rotițe și am început să fac o selecție de poze, să pun pe hârtie niște idei și să adun gândurile care vor însoți imaginile în ceea ce va fi camera lu’ Teo. Vă mulțumesc că sunteți lângă mine și că în fiecare zi, fără să vă dați seama, mă încurajați și mă inspirați, fiecare într-un fel sau altul.”.

Albumul este moștenirea ei, viața văzută în zeci de culori și viața văzută în alb și negru. Este chiar viața tuturor și a lui Teo, este formată din culoare și durere, umbre și lumini, este speranță fără disperare, multă iubire, optimism și firicele de fericire.

Albumul său, în care și-a așternut gândurile și fotografiile pe care le-a realizat de-a lungul anilor, se găsește în librării, la editura Pandora M, dar și online. Suma obținută din vânzarea albumului va ajunge la victimele din Colectiv. 

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
mihai bendeac jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg