A furat mașina poliției și a făcut accident cu ea

Incedibil ce a putut să facă un brașovean care se întorcea acasă, în toiul nopții, de la o petrecere! Amețit bine de alcool, s-a abătut puțin din drumul său și a intrat în curtea Primăriei Apața, văzând poarta deschisă.

image

Înăuntru, mașina Poliției Locale i-a făcut cu ochiul, mai ales că era descuiată și avea și cheile în contact.

Nu a mai contat că nu știe să conducă, neavând permis auto! Bărbatul s-a urcat la volan și a pornit într-o aventură pe străzile comunei. Distracţia nu a ţinut însă mult. Şoferul curajos a pierdut controlul volanului şi a provocat un accident în urma căruia autospeciala Poliţiei Locale a fost distrusă în totalitate. Întâmplarea a fost descrisă pe pagina de Facebook Observatorul Apața.

„În cauză, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, a informat IPJ Brașov. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net