A murit in groapa din mijlocul drumului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai avea doar 3 metri până la blocul în care locuia, dar nu a mai ajuns acasă. Un bărbat de 63 de ani, din Focşani, a căzut într-o groapă lăsată de izbelişte de câţiva muncitori. S-a lovit la cap şi a murit pe loc. A fost găsit, marţi dimineaţă, abia după şapte ore de la incident.

Totul s-a întâmplat luni seara, când focşăneanul Emil Cîrcei, în vârstă de 63 de ani, se întorcea acasă din oraş. În faţa blocului său din Cartierul Sud, acesta a căzut într-o groapă săpată de muncitorii care schimbă ţevile de căldură. Bărbatul s-a lovit la cap şi a murit, trupul său fiind găsit abia dimineaţă de trecători şi de familia alarmată că acesta nu a mai ajuns acasă peste noapte.

Toţi părinţii sunt îngrijoraţi pentru copiii lor, care învaţă în zonă

simeon stalpnicul png

Echipajul de pe Ambulanţă chemat la faţa locului a constatat că bărbatul era mort de cel puţin şapte ore. Vecinii lui Emil Cîrcei sunt revoltaţi şi spun că era inevitabil să se întâmple o tragedie pentru că groapa nu era semnalizată, iar în cartier iluminatul public lipseşte cu desăvârşire. Mai mult decât atât, oamenii spun că abia după producerea accidentului zona a fost semnalizată.

"S-a surpat acolo odată, au reparat, iar s-a surpat, au scos pământul şi tot aşa a rămas. Panourile astea au fost puse abia dimineaţă, după accident. Ieri erau numai nişte sârme căzute acolo. Este periculos pentru toată lumea", s-au plâns localnicii din zonă.

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât groapa se află în apropierea a două grădiniţe, iar copiii sunt în pericol în drumul lor spre casă. În urma incidentului, atât Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, cât şi Inspectoratul Teritorial de Muncă s-au autosesizat şi au demarat anchete. În funcţie de rezultat, patronii firmei care execută lucrări în zonă ar putea răspunde penal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net