A murit Iosif Koszeghi, cel mai cunoscut chirurg din județul Neamț. Mesajul colegilor e emoționant


    Iosif KoszeghiFoto: News.ro
Iosif KoszeghiFoto: News.ro

Preşedintele Colegiului Medicilor Neamţ, medicul chirurg Iosif Koszeghi, în vârstă de 71 de ani, a decedat din cauza COVID-19, anunţă Colegiul Medicilor din România care afirmă că se pare că medicul s-a infectat la Spitalul Judeţean Neamţ, unde lucra.

”Colegiul Medicilor din România (CMR) îşi exprimă întreaga compasiune şi părere de rău cu privire la moartea colegului nostru, medicul Iosif Koszeghi, survenită în urma infecţiei cu SARS-COV-2. Medicul chirurg Iosif Koszeghi, preşedinte al Colegiului Medicilor din judeţul Neamţ, a pierdut lupta cu noul coronavirus, după ce, se pare că, a contractat virusul la locul său de muncă, în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ”, transmite CMR.

S-a implicat în acţiunile realizate imediat după stingerea incendiului

Conform Colegiului Meidicilor din România, dr. Iosif Koszeghi ”a fost un medic dedicat, acesta participând efectiv în seara tragediei ce a avut loc în secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, implicându-se cu toate riscurile în ajutorarea celor răniţi şi în acţiunile realizate imediat după stingerea incendiului”.„Suntem cu sufletul şi gândurile noastre alături de familia şi colegii dr. Iosif Koszeghi. A fost un medic responsabil, un coleg implicat în noua direcţie de dezvoltare a profesiei medicale, un om care nu a ezitat să se implice cu toate riscurile existente şi să îşi aducă contribuţia sa la acţiunile realizate imediat după tragedia de la unitatea din Piatra Neamţ unde îşi desfăşura activitatea medicală. Exemplul său, la fel ca şi multe altele din sistemul medical românesc, arată tuturor că medicii sunt acolo unde şi când este nevoie de munca lor chiar dacă riscurile profesiei, mai ales în această perioadă, sunt foarte mari, iar unele ajung până la vătămarea gravă sau sacrificiul suprem”, a transmis, Colegiul Medicilor.

Avea și alte afecțiuni

Potrivit publicației Vestea.net, chirurgul Iosif Koszeghi a murit duminică, într-o clinică din Cluj. El avea alte afecțiuni, foarte serioase, dar în urmă cu ceva timp a fost diagnosticat și cu Covid 19. A fost internat la Sanatoriul Bisericani (suport Covid), apoi la ATI din Spitalul Județean Neamț (spital Covid) apoi la Cluj, unde avea o fiică stabilită în acel oraș. "Astăzi dimineață a fost anunțat decesul medicului care era cel mai cunoscut chirurg din județul Neamț. A fost căsătorit cu Lia Koszeghi (procuror, apoi notar) care a decedat și ea în urmă cu câțiva ani", scrie publicația citată.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Oana Roman si Isa jpg
femeie frig casa jpeg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg