A murit «Marianacurdefier», cea mai cunoscută prostituată din Galaţi!

Doliu în lumea damelor de consumaţie din Galaţi şi nu numai. Cea mai faimoasă practicantă a acestei meserii din istoria urbei a trecut la cele veşnice în această dimineaţă, în urma unei grele suferinţe.

Mariana Baboş a decedat în secţia de neurologie a Spitalului de Urgenţă. Potrivit informaţiilor medicale, femeia fusese în ultima vreme mai tot timpul prin spital, ea suferind de insuficienţă cardiacă severă.

Condamnată pentru proxenetism

În ultimii ani, Marianacurdefier a avut necazuri cu legea după ce reţeaua de proxenetism şi prostituţie condusă de fiul său, Ascanio Baboş, a fost trimisă după gratii de procurorii DIICOT. Mariana şi alte şase persoane au fost trimise în judecată pentru trafic de persoane şi trafic de minori în 2009 pentru fapte care datau încă din anul 2000.

Mariana Baboş şi acoliţii săi erau acuzaţi că racolau fete pe care le duceau în Spania, la Alicante, pentru a se prostitua şi a obţine foloase materiale de pe urma lor. În 2010, femeia a fost condamnată la nouă ani închisoare, pentru ca în urma apelului pedeapsa să îi fie redusă drastic.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
parc eolian apa FOTO profit ro jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg