A murit tatăl Luizei Melencu. „S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui“

Ultima actualizare:

    Claudiu Melencu, tatăl Luizei
Claudiu Melencu, tatăl Luizei

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra de 18 ani ucisă de Gheorghe Dincă, supranumit călăul din Caracal, a murit marţi seara. Bărbatul avea grave probleme de sănătate.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, una din victimele lui Gheorghe Dincă, a decedat marţi, 1 decembrie, anunță Adevarul.ro. Apropiaţii spun că problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat şi mai mult după ce fiica sa a dispărut. "Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui", au declarat prietenii bărbatului pentru Adevarul.

Sora Luizei, Ionelia Roxana Melencu, a fost cea care a anunţat de pagina sa de socializare decesul tatălui. "Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta... de ce tati de m-ai lăsat, de ce doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. de ce pe tatal meu", a scris fiica lui Claudiu Melencu pe pagina sa de socializare.  

Ce se întâmplă cu procesul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă declara în septembrie în fața magistraților că nu el le-a omorât pe fete și a mai susținut că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele. El a fost trimis în judecată pe 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte. Potrivit DIICOT, Dincă a răpit-o pe Luzia Melencu în data de 14 aprilie 2019, a dus-o la casa lui din Caracal, unde a ţinut-o trei zile imobilizată de pat, a legat-o la ochi şi a violat-o de mai multe ori. Ca să scape de urme, a omorat-o pe fată şi apoi i-a ars cadavrul. La fel ar fi procedat şi cu Alexandra Măceşanu, a doua sa victimă.

Citeste pe Adevarul.ro ce suferințe mai avea tatăl Luizei Melencu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
rosii jpg
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
conacul sava brancovici sothebysrealty jpg
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net