A predat poliţiştilor un portofel cu 2.200 de euro, găsit în parcare

Ultima actualizare:

    Bărbatul care a găsit portofelul l-a predat polițiștilorFoto: tion.ro
Bărbatul care a găsit portofelul l-a predat polițiștilorFoto: tion.ro

Jos pălăria! Un bărbat a predat poliţiştilor din Belinţ, judeţul Timiş un portofel în care se aflau documente personale şi 2.200 de euro, potrivit News.ro. Bărbatul găsise portofelul într-o parcare situată de pe DN6.

Totul s-a întâmplat luni, în jurul orei 10.50, când un bărbat de 39 de ani, a găsit un portofel, în care se aflau documente personale şi 2.200 de euro, în timp ce se afla într-o parcare situată pe DN6.

„Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul şi l-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Rurale Belinţ”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-au fost restituite bunurile pierdute.

Poliţiştii atrag atenţia că fapta de a nu preda în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net