A privit 15 minute cum iubitul îi ucide tatăl

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A şocat o ţară întreagă, la sfârşitul anului trecut, dând dovadă de o cruzime ieşită din comun. O elevă premiantă de 16 ani a plănuit să-şi ucidă tatăl, ajutată de iubitul ei, cu doi ani mai mare. L-au desfigurat cu zeci de lovituri de vătrai, apoi au spus că aşa l-au găsit. Acum, cei doi tineri au fost trimişi în judecată pentru omor calificat.

Lăsată în grija tatălui după ce mama ei a plecat la muncă în străinătate, Andreea Ciocea (16 ani) se afla în relaţii tensionate cu părintele.

Acesta văzuse pe internet câteva fotografii indecente cu fiica lui. Mai mult, bărbatul nu a fost niciodată de acord cu relaţia pe care tânăra o avea cu Ion Sorin Brînzan (18 ani). Astfel, eleva a pus la cale un plan pentru a scăpa de reproşurile pe care le primea de la tatăl ei. S-a hotărât să-l omoare şi şi-a rugat iubitul să o ajute. Au stabilit şi data: 24 noiembrie 2012. S-au hotărât să îl aştepte acasă, nu înainte de a face sex chiar în patul bărbatului.

Cadavrul lui Ion Ciocea a fost găsit abia a doua zi

simeon stalpnicul png

Apoi, cei doi au stins toate luminile şi s-au ascuns în curte în aşteptarea lui Ion Ciocea (38 de ani), pregătiţi să-l atace. Tatăl adolescentei a ajuns acasă în jurul orelor 00:30, în stare de ebrietate.

S-a dat jos din taxi, a intrat în curte, iar când a ajuns la colţul casei a fost lovit de Sorin cu o bară de metal. Apoi, tânărul susţine că s-a retras în spatele curţii, unde spaţiul este mai mare, pentru ca victima să-l urmeze şi să o poată lovi mai bine.

Bărbatul a mers după el şi acolo Sorin i-a aplicat în zona capului mai multe lovituri cu cârligul din fier, doborându-l la pământ. La un moment dat, s-a apropiat de cei doi şi Andreea, care l-a lovit pe tatăl său cu un vătrai în cap, apoi i l-a înmânat iubitului, şi i-a spus: „Loveşte-l cu ăsta!".

Tânărul susţine că a continuat să-l lovească circa 15 minute şi nu s-a oprit până când aceasta nu a mai mişcat. În tot acest timp, Andreea stătea şi privea mulţumită. Procurorii au fost surprinşi de cruzimea cu care a fost înfăptuită crima.

Victima a fost efectiv desfigurată, având multiple răni şi oase zdrobite. Mai multe resturi umane au fost găsite pe gardul din beton lângă care a căzut victima. Andreea Ciocea a anunţat a doua zi că şi-a găsit tatăl mort în curte şi că nu ştie ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net