A scrijelit cu un cui pe maşina de lux a bărbatului care a înșelat-o. Ce mesaj a scris femeia

image
O femeie înșelată din Cluj-Napoca s-a răzbunat crunt. A luat un cui și i-a scrijelit pe mașina de lux a bărbatului un mesaj dur

O femeie înșelată din Cluj-Napoca s-a răzbunat crunt. A luat un cui și i-a scrijelit pe mașina de lux a bărbatului un mesaj dur. Bărbatul nu a depus până acum plângere la Poliție.

O clujeancă a aflat că iubitul ei o înşală și a decis să se răzbune cu vârf şi îndesat pe el şi pe bolidul lui de lux, scrie adevarul.ro. Femeia a scrijelit cu un cui pe maşina iubitului un singur cuvânt: „Curvarule”.

image
O femeie înșelată din Cluj-Napoca s-a răzbunat crunt. A luat un cui și i-a scrijelit pe mașina de lux a bărbatului un mesaj durFoto: Info Trafic județul Cluj

Mesajul scris cu un cui pe maşină

Femeia rănită în dragoste a fost observată de un clujean, care a anunţat ce s-a întâmplat pe grupul de Facebook Info Trafic județul Cluj: „A cui este maşina ? În urmă cu câteva minute o fată ţi-a lăsat un mesaj pe maşină şi a fugit”, a scris Linu Robert, pe Internet și a postat poze cu bolidul scrijelit. 

Comentariul său, dar mai ales pozele postate, au devenit în scurt timp virale. Majoritatea internauţilor s-au arătat amuzaţi de răzbunarea femeii, însă au fost şi unii care au atras atenţia că femeia ar putea să răspundă penal pentru gestul său. Totuşi, până acum nu a fost înregistrată nici o plângere la Poliţia Cluj.

Sursa: adevarul.ro

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
Mutaţii coronavirus FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati