A slăbit 20 kg într-un an. Luminița are nevoie de ajutorul nostru!

Ultima actualizare:

În perioada aceasta extrem de grea pentru poporul ucrainean, românii au dat dovadă de o solidaritate fără precedent: s-au mobilizat, au donat pentru ei alimente, haine, produse de igienă și bani, i-au primit în casele lor, le-au asigurat transportul. România, jos pălăria! Totuși, să nu uităm că și printre conaționalii noștri sunt oameni care se luptă pentru viața lor și au urgentă nevoie de ajutor.

Luminița Iordache și-a petrecut ultimul an mai mult prin spitale
Luminița Iordache și-a petrecut ultimul an mai mult prin spitale

Luminița Iordache (34 de ani), o tânără mămică din localitatea Găiești, județul Dâmbovița, trăiește de un an mai mult prin spitale. Medicii i-au descoperit o formă de cancer pe cât de gravă, pe atât de chinuitoare. „Anul trecut am fost diagnosticată cu un cancer de rect în stadiul 4 și, după mai multe ședințe de radioterapie și chimioterapie în țară, mi s-a făcut histerectomie totală. Operația a avut loc acum 5 luni și, din păcate, nu a reușit 100%:  mi-a fost fisurată uretra, cea care conduce urina. Mi s-a pus un stent provizoriu, dar trebuie reconstrucție. Mult timp am urinat în două pungi, una legată la rinichiul stâng, una la cel drept. Acum am fost învățată să mă auto-sondez, la 4 ore. Tranzitul e și el deviat într-o pungă. M-am ales și cu bacterii din spitale, dar le-am tratat”, ne povestește Luminița.

A slăbit 20 de kilograme într-un an

Cu soțul și copilul, pe când era bine, fericită
Cu soțul și copilul, pe când era bine, fericită

În toată această perioadă cumplită, femeia a slăbit 20 de kilograme. De la 63 kg a ajuns la 43 kg. Dar nu se dă bătută. Luptă să trăiască pentru băiețelul ei de 4 ani, pe care și l-a dorit enorm. „Am zis mereu că trebuie să fiu puternică pentru copilul meu, dar uneori clachez. Am rămas greu însărcinată și de-asta zic că acum, la cât mi l-am dorit, trebuie să fac bine să-l cresc”.

Pentru că medicii din România nu-i mai dădeau nicio șansă, Luminița a ajuns, în urmă cu o lună, la o clinică din Turcia. Aici a început o nouă serie de ședințe de chimioterapie. Costul total al tratamentului ajunge la 36.000 de euro, o sumă imensă, având în vedere că familia și-a epuizat toate rezervele. „Am nevoie de 12 ședințe, se face una la două săptămâni. Eu am fost fotograf de evenimente, dar de un an nu am mai putut lucra. Soțul, agent de vânzări, e singurul care aduce bani în casă”.

Luminița are nevoie de ajutor

Până acum, cei doi soți au avut ajutorul rudelor pentru tratamente, dar când au văzut că resursele s-au epuizat, în disperare de cauză au apelat la redacția ziarului Click! Ne-au trimis documente, scrisori medicale, analize și un număr de cont în care cititorii noștri cu suflet mare ar putea să depună bani (RO20 RZBR 0000 0600 2046 4220- Iordache Ioana Luminița). Orice ajutor, cât de mic, contează enorm pentru familia greu încercată. Luminița se luptă pentru viață. Este româncă și are nevoie de ajutorul nostru. Pentru mai multe detalii, o puteți suna la numărul 0761.774.132.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net