A «spart» la jocuri de noroc banii găsiţi - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A crezut că a dat norocul peste el, însă acum riscă închisoarea. Ion Codrea, un om al străzii din Timişoara, a fost, pentru 10 zile, mai bogat cu 10.000 de euro după ce a găsit banii aruncaţi din greşeală de o bătrână la gunoi. A „spart" peste 5.000 de euro la jocurile de noroc, şi, după ce a fost prins, a spus senin că nu s-a gândit să predea mica avere.

Ion Codrea (51 de ani), om al străzii din Timişoara, a avut parte de 10 zile de huzur pe banii pensionarei Georgeta Nichita (70 de ani).

Bătrâna se pregătea să trimită banii în Belgia, la fiul ei. Greşeala femeii a fost că a confundat punga în care a pus banii cu sacoşa în care se aflau resturile menajere pregătite să ajungă la coşul de gunoi. După ce a pus mâna pe 10.000 de euro găsiţi în tomberon, bărbatul s-a distrat la jocuri de noroc şi a mâncat tot ce i-a poftit inima.

Poliţiştii au recuperat 3.600 de euro şi 3.700 de lei

simeon stalpnicul png

Tomberonul în care bătrâna a runcat din greşeală banii

simeon stalpnicul png

Poliţiştii timişoreni au pus mâna pe el, duminică, la un birt, după ce l-au filat mai multe zile. Numai că bărbatul mai avea asupra lui doar 3.600 de euro şi aproximativ 3.700 de lei.

"Mi-am zis că am avut noroc. Nu m-am gândit niciodată să mă duc cu ei la poliţie. I-am luat şi i-am cheltuit la jocuri de noroc şi pe mâncare. Nu mi-am cumpărat nimic de ei", a mărturisit Ion Codrea.

Întrebat dacă îi adresează un mesaj păgubitei Georgeta Nichita care a pierdut banii, Codrea a transmis că îşi cere scuze. Bătrâna este plecată în Belgia, la fiul ei. Când se va întoarce, va putea să îşi ridice banii rămaşi de la poliţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
cartierul justitiei jpg
raisi elicopter prabusit jpg
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net