A ucis o prostituată că nu a vrut să facă sex pe datorie

Ultima actualizare:

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în satul argeşean Săpata. Nico­lae Stan­ciu a muncit, ca de obicei, cu ziua prin sat. De data asta însă nu a primit bani, ci câteva sticle de vin.

După ce a băut bine, tânărul a mers la mai multe femei din sat care obişnuiau să se prostitueze şi le-a propus să facă sex, cu promisiunea că le va da banii peste câteva zile.

Nicolae Stanciu a fost arestat pentru omor deosebit de grav şi riscă până la 25 de ani de închisoare

Nici una însă nu a acceptat sexul pe datorie. După mai multe uşi închise, Stanciu a mers la locuinţa Elisabetei Neacşu, o femeie de 55 de ani la care mai fusese în trecut. Furios că nici aceasta nu a vrut, bărbatul a lovit-o, a dezbrăcat-o şi apoi violat-o. În timpul actului sexual, el a strâns-o de gât pe femeie şi a lăsat-o fără viaţă pe podeaua dormitorului, pe jumătate dezbrăcată. Apoi a plecat acasă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Femeia a fost găsită moartă abia a doua zi, când concubinul ei s-a întors acasă. Poliţiştii au reuşit în scurt timp să dea de urma criminalului, care şi-a recunoscut fapta, însă a susţinut că femeia trăia atunci când el a plecat. Nicolae Stanciu a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Cris­tina Mogaru

Dacă va fi găsit vinovat, Nicolae Stanciu se va întâlni după gratii cu fratele său.  „Fratele lui e la puşcărie tot pentru viol. Mie mi-a făcut un copil... Îl am la Cîmpulung, în plasament. După ce m-a violat pe mine, a mai violat şi el o babă. Anul trecut cred că l-au săltat. Acum, s-a dus şi Nicu după el", a spus Cris­tina Mogaru, una dintre vecinele criminalului, pentru curier.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net