«A vrut să facă sex cu mine în arhiva școlii»

simeon stalpnicul png
Mariana Vochiţoiu a depus plângere la Poliţie

Mare ţi-e grădina, Doamne! Secretarul unei şcoli din judeţul Gorj este acuzat de o fostă elevă că a vrut să o violeze în arhiva instituţiei. Printre teancurile de documente, acesta şi-ar fi scos penisul şi i-ar fi cerut să i-l atingă. Acum s-a ales cu plângere la Poliţie.

Mariana Vochiţoiu (34 de ani) a mers la Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia, acolo unde a învăţat, ca să obţină o adeverinţă care să ateste studiile. A avut însă parte de şocul vieţii ei. Secretarul şcolii, în vârstă de 51 de ani, ar fi dus-o în arhivă, unde ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea. Faptele s-ar fi petrecut în septembrie, în prima săptămână a lunii. În plus, sora ei ar fi păţit acelaşi lucru în trecut.

simeon stalpnicul png
La Liceul Tehnologic Roşia de Amaradia ar mai fi avut loc astfel de cazuri

La fel şi mama unei eleve. ”Am avut nevoie de foaia matricolă. Am fost la domnul secretar. M-a primit în biroul lui şi mi-a spus să merg în arhivă, pentru că acolo sunt cataloagele. Am mers acolo, a închis uşa şi a început să se atingă de mine. I-am spus că am nevoie de adeverinţă ca să mă înscriu la o şcoală din Târgu Jiu. A început să tragă de mine, apoi, s-a desfăcut la pantaloni şi am zis că gata. L-am rugat să mă lase, dar nimic, pe mine în sus. Îmi spunea să-l pipăi pe sex. Voia să facem sex acolo pe birou.

simeon stalpnicul png
Dinel Deaconescu, secretarul şcolii, neagă acuzaţiile

Abia am putut să scap când  i-am spus că mă întâlnesc a doua zi cu el, după care m-a sunat şi m-a căutat acasă”, povestea tânăra. Dinel Deaconescu neagă acuzaţiile şi spune că este o victimă. „E o răzbunare a primarului cu care sunt în conflict. Reclamă fapte petrecute acum două luni şi jumătate. De ce până acum nu am făcut nimic şi de ce plângerea a fost dusă la primărie? Am copii cu facultate şi nu mă cobor la o femeie care are cinci clase. Am sunat-o ca să-i spun că adeverinţa este gata”, a spus secretarul şcolii, care a spus că o va da pe femeie în judecată. Chiar şi aşa, bărbatul este cercetat penal pentru hărţuire sexuală.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
aurel balasoiu foto facebook jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg