Abandonată de părinţi, o adolescentă îşi creşte singură copiii

Ultima actualizare:

Flavia avea doar 17 ani când un consătean în vârstă de 25 de ani a silit-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi în urma cărora a aflat că va deveni, mult prea devreme, mămică. A ascuns tuturor coşmarul prin care a trecut, însă la cinci luni de la incident, când sarcina a devenit vizibilă, propria mamă a alungat-o din casă.

„Mi-a fost ruşine să-i povestesc mamei prin ce am trecut. Am crezut că o să se rezolve cumva. Eu l-am căutat pe cel care mi-a făcut una ca asta şi îmi tot zicea: «Am să-ţi dau bani să le dai afară!», după care mi-a zis să nu-l mai caut. Eu nu am tată, iar mama a fost dintotdeauna mai severă. Nu a putut accepta că am făcut-o de ruşine", povesteşte Flavia.

Singură, fără niciun sprijin, tânăra a locuit o perioadă la o prietenă, după care s-a mutat la o vară de-a mamei sale care a primit-o însă numai până pe 16 septembrie 2011, când le-a adus pe lume pe Ana şi Maria. Părăsită de toţi apropiaţii, tânăra nu s-a gândit niciun moment să renunţe la cele două fetiţe şi nici la studii. A găsit sprijin la Centrul maternal „Maternus" din Iaşi unde va fi găzduită şase luni cu posibilitatea de a-şi prelungi „şederea" tot pentru atât. Nefericitul incident s-a transformat de o lună şi jumătate, de când le-a adus pe lume pe cele două fetiţe, într-o imensă iubire şi perseverenţă.

„Nu aş putea renunţa la ele. Câteodată mi-a fost ciudă că destinul meu a luat aşa o turnură, dar când le ţin în braţe îmi trece totul, uit de tot ce s-a întâmplat fără voia mea şi-mi dau putere să lupt", povesteşte Flavia. În urmă cu un an avea vise ca oricare adolescentă, să urmeze o facultate, să iasă cu prietenii şi să-şi cumpere haine frumoase, acum însă gândeşte ca un om mare, vrea să termine cu bine studiile, să-şi găsească un loc de muncă şi să le ofere celor mici tot ce e mai bun.

Deşi noaptea se trezeşte din trei în trei ore, chiar dacă se învoieşte de la ore pentru a veni în grabă să le vadă pe gemene, Flavia spune că nu regretă niciun moment că a păstrat sarcina.

Citeşte aici mai multe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net