«Abia aşteptăm să vă luăm premiile»

image
Aurelia Ciocan: “Ziarul Click! este preferatul meu“Foto: Roberto Sălceanu

Gata! Aşteptarea a luat sfârşit. Ieri, a început cel mai tare concurs al toamnei. ”Abia aşteptăm să vă luăm premiile! Sunt grozave”, ne-au spus cititorii care s-au grăbit la chioşcurile de ziare. Cu ClickMANIA, ai şansa să câştigi şapte zile din şapte. Am pregătit pentru tine două super maşini, bani cash, telefoane, seturi de bucătărie, taloane cu reduceri la produse utile şi de calitate. În total, peste 10.000 de premii. Verifică şi tu chiar acum lozul.

Aurelia Ciocan, 36 de ani, casnică; ”Îl cumpăr mereu, pentru soţul meu. Mă credeţi dacă vă spun că este primul lucru pe care mi-l cere dimineaţa. Ştiu că sunt mai multe rubrici care îi plac, de exemplu paginile sportive. Acum că aveţi concursul Click!Mania şi există posibilitatea de a câştiga ceva, ne sunteţi şi de folos”

Constantin Goniţă, agent de pază, 59 de ani: ”Citesc  ziarul Click! şi apariţia acestui concursului Click!Mania îmi dă motive să cumpăr mai multe exemplare. Deşi nu am câştigat niciodată am speranţe că o să am noroc aşa că nu mă las. Norocul trebuie să îmi surâdă odată şi odată”

image
Foto: Roberto Sălceanu

Ghiţă Neagu, 69 de ani, pensionar: ”Concursul Click!Mania este un moment în care toată familia stă cu ochii pe ziar. Sperăm şi noi ca toată lumea să obţinem ceva. Să vă spun ceva! Am câştigat deja de vre-o patru ori cu ziarul Click! aşa că am mare încredere că o am iar noroc”

image
Foto: Roberto Sălceanu

Elena Ioniţă, 50 de ani, agent asigurări: ”Concursul Click!Mania este o bucurie. Nu am câştigat niciodată nimic dar ştiţi cum este: speranţa moare ultima! Îmi place ziarul iar faptul că organizează astfel de concursuri nu poate decât să mă facă să îl cumpăr şi mai des decât o făceam până acum”

image
Foto: Roberto Sălceanu

Ionelia Matei, 34 de ani, casnică: ”Nu citesc de obicei ziarul şi nu îl cumpăr. Acum am auzit de concursul Click!Mania şi am spus de ce nu...să îmi încerc şi eu şansa. Niciodată nu se ştie ce câştigi dacă perseverezi. O să citesc cu atenţie regulamentul concursului şi o să îmi încerc şansa”.

image
Foto: Roberto Sălceanu

Unde revendici premiulNu uita să revendici premiul chiar în ziua de apariţie a ziarului pe care ai găsit lozul câştigător. Sună la 0318.603.425 0318.603.426 0318.603.427 0318.603.428 tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg