Accident cu 7 morți, în județul Iași. Un camion, o ambulanță și un autoturism s-au ciocnit violent

Ultima actualizare:

Carnagiu pe șosea! Şapte persoane au murit marți, 1 februarie, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. Nenorocirea s-a produs marţi, pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos.

accident iasi camion 640x400 jpeg

În doar câteva secunde, 7 vieți au fost spulberate, lăsând în urmă familii distruse de durere. Șapte persoane au fost găsite în stop cardio-respirator și au fost declarate decedate, anunță ISU Iași, iar alte trei au fost transportate la spital. Inițial auoritățile anunțaseră 5 decese, situația fiind în dinamică. Accidentul s-a produs în jurul orei 6.40, pe DN28, în afara localității Sârca, județul Iași.

"Pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași, într-o curbă, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR. Ulterior, autoritățile au revenit cu informația celor 7 decese. A fost activat Planul Roșu de intervenție.

Prima ipoteză privind cauza accidentului cu 6 morți

Dintre persoanele decedate, 6 sunt din microbuzul implicat în accident, iar cea de-a șaptea este șoferul TIR-ului. Printre răniți se numără și o gravidă, care inițial a refuzat îngrijirile medicale, apoi s-a răzgândit, anunță bzi.ro. Din primele date, anunțate de autorități, autocamionul intră pe contrasens, acroșează ambulanța, apoi intră în coliziune frontală cu autoutilitara.

Pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne apare un îndemn la prudență pe șosele, în urma acestui accident cumplit, cu 7 victime. "În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața! Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil! Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise! Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!".

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net