Accident grav, cu 11 victime, între Valea lui Mihai şi Tarcea


    Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare
Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare

Un deosebit de grav accident de cirulaţie s-a petrecut în urmă cu o oră între localităţile Tarcea şi Valea lui Mihai, când un microbuz s-a răsturnat. Se pare că evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu aproximativ două ore, când şoferul microbuzului a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în şanţ. Una dintre cele 11 victime a decedat.

Se pare că microbuzul înmatriculat în Germania ar fi avut la bord mai multe persoane decât era permis într-un asemenea autovehicul.

„În microbuz se aflau 12 persoane, chiar dacă autovehiculul era de fapt pentru 8+1 pasageri. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţ. O persoană a decedat", spune Alina Dinu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Se pare că dintre cele 12 persoane aflate în microbuz, patru erau din Bistriţa, iar opt din Constanţa.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să pentru acordarea primului ajutor calificat la patru persoane aflate în stare gravă, dintre care una a decedat. Celelalte persoane sunt transportate de urgenţă la spital", explică purtătorul de cuvânt al al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana", Camelia Roşca.

Dintre cei 11 supravieţuitori, cinci au fost duşi la Spitalul din Marghita, iar şase la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Pompierii au intervenit cu patru echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg