Accident grav în Timiș, două persoane carbonizate


    Șoferul spune că a făcut accident pentru că a fost pălmuit
Șoferul spune că a făcut accident pentru că a fost pălmuit

Scene dramatice duminică noapte pe un drum din zona comunei Fibiș din Timiș. Un șofer s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit un copac, iar autovehiculul a luat foc. Potrivit news.ro, echipele de intervenție au găsit în vehicul două persoane carbonizate pe bancheta din spate, dar nici urmă de șofer. După mai multe ore de căutări, șoferul , un tânăr de 19 ani a fost găsit și a venit cu o explicație halucinantă despre accident

În momentul în care a fost descoperit, șoferul care a produs accidentul, în vârstă de 19 ani, rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei. Acesta a declarat că alături de el mai scăpase din accident și o tânără de 17 ani, care a fost descoperită la domiciliu.

Șoferul, care se afla în stare de şoc, le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat şi a pierdut controlul volanului. În momentul în care autovehiculul a luat foc, a realizat că lucrurile sunt grave și a luat-o la fugă împreună cu fata.  

Cei doi pasageri care au murit carbonizaţi sunt un băiat de 20 de ani şi o fată care încă nu a fost identificată, conform poliţiştilor.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg