Accident în lanţ pe Calea Griviţei. Şoferului vinovat i s-a făcut rău la volan

Ultima actualizare:

    În coliziune au fost implicate 10 autoturisme
În coliziune au fost implicate 10 autoturisme

Accident în lanţ pe Calea Griviţei din Bucureşti după ce unui şofer, în vârstă de 39 de ani, i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul autovehiculului. În coliziune au fost implicate zece autoturisme, iar conducătorii au primit îngrijiri medicale de la echipajele de urgenţă sosite la faţa loclului în urma apelului la 112.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au transmis că un accident în lanţ a avut loc pe Cale Griviţei din Capitală, după ce unui şofer i s-a făcut rău la volan şi a pierdut controlul asupra maşinii cu care se deplasa. ”Calea Griviţei/Ion Mihalache - unei persoane i s-a făcut rău în timp ce se deplasa cu autovehiculul şi a provocat un carambol, fiind implicate aproximativ zece autovehicule”, au anunţat, luni, reprezentanii Brigăzii Rutiere a Capitalei. Oamenii legii au anunţat că în urma incidentului, care a avut loc în jurul orei 17, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Şoferul a fost transportat la spital

O restricţie de circulaţie pe benzile 2 şi 3 către Gara de Nord a fost aplicată, iar traficul din zona a fost îngreuntat pentru o perioadă de timp. Ulterior, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au transmis că la locul incidentului s-au deplasat nu mai puţin de patru echipaje SMURD. Din fericire, doar o persoană, anume şoferul căruia i s-a făcut rău la volan, a fost transportată la spitalul Elias din Bucureşti pentru a primi îngrijiri speciale şi a fi suspusă investigaţiilor care vor determina care a fost factorul declanşator a stării de rău. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net