Accident la Circul Metropolitan din București! Un acrobat a căzut în gol de la 7 metri

image

Un acrobat în vârstă de 26 de ani a căzut în gol de la 7 metri, vineri seară, în arena Circului Metropolitan din Bucureşti!

Alex Erlich, care era în timpul antrenamentelor, a rămas nemișcat la pământ, medicii găsindu-l în stare de inconștiență. A fost intubat și transportat de urgență la Spitalul Floreasca, cu traumatism cranio-cerebral și fractură la picior. Acrobatul a fost operat la picior, în prezent fiind stabil și conștient. Vineri seara, Alex, care este dresor de cai și face și numere la înălțime, era la repetiții, împreună cu partenera sa și alți câțiva colegi. El repeta un exerciţiu dificil, cunoscut sub denumirea de „roata morţii”, scrie observatornews.ro.

Pe înregistrarea repetițiilor, se vede cum artistul era urcat pe roată, a executat trei tumbe în aer, iar la cea de-a patra încercare sistemul de prindere a cedat inexplicabil. Acrobatul s-a dezechilibrat, a alunecat şi s-a prăbuşit în gol. Avea echipament de siguranţă, susţin reprezentanţii circului, care nu îşi explică ce s-a întâmplat. ”O fi schimbat el ceva la echipament. Nu ştim. Deocamdată nu ştim nimic. Sistemul e unul de alpinişti, nu e o joacă, ăla ţine 400 de kilograme. Carabina are un sistem de prindere, are un filet pe care îş strângi şi prinde carabina. Aia nu se poate desface”, spune Adrian Daminescu, managerul Circului Metropolitan. Incidentul este considerat a fi accident de muncă, iar poliţiştii Secţiei 6 şi reprezentanţii ITM au deschis o anchetă. 

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg