Accident mortal, provocat de un poliţist beat

Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs pe DN67, la intrarea în Râmnicu Vâlcea. Poliţistul care se afla la volanul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost aruncate la câţiva metri una de cealaltă.

Un alt poliţist, care era pasager în maşină, a decedat pe loc, iar şoferul a murit la spital. Cel de-al treilea poliţist, care se afla în maşină, a fost transportat la spital în stare gravă. Şi şoferul din a doua maşină a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea.

"Unul dintre poliţişti a murit la faţa locului, după ce s-au încercat mai multe manevre de resuscitare, iar cel de-al doilea a decedat în cursul nopţii la spital. Cauzele accidentului sunt viteza excesivă şi pătrunderea pe contrasens. Cei doi morţi sunt poliţişti de la secţia de din Milcoiu", a declarat Alina Teodorescu, purtător de cuvânt la IPJ Vâlcea.

Martorii au povestit că poliţistul care a provocat accidentul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net