Accident pe Valea Prahovei, cu 4 persoane rănite. Circulația a fost îngreunată

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident produs, sâmbătă seară, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, în zona Nistoreşti. Autovehiculele implicate în accident au rămas blocate pe mijlocul drumului, îngreunând circulaţia rutieră.

Conform datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Prahova, accidentul a avut loc la kilometrul 102 + 400 de metri. Două autoturisme - unul condus de un bărbat de 50 de ani şi altul la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani - s-au ciocnit, ambele rămânând blocate pe mijlocul drumului. 

 În urma impactului, patru dintre cele şapte persoane aflate în cele două maşini au fost rănite. Ele au fost preluate de către echipaje medicale şi transportate la spital.

 În zona accidentului circulaţia se desfăşoară pe ambele sensuri, pe lângă cele două autoturisme implicate, traficul rutier fiind dirijat de către poliţişti, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
index jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net