Accident rutier extrem de grav în Teleorman! A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Ultima actualizare:

A avut loc un accident rutier extrem de grav în care a fost implicat un microbuz de transport persoane și un autoturism. Nefericitul incident a avut loc pe DN6, la ieșirea din Alexandria spre București. Din primele informații, 9 persoane au fost rănite. A fost activat planul roșu de intervenție, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman.

A avut loc un accident rutier extrem de grav pe DN6. Foto: Captură video.
A avut loc un accident rutier extrem de grav pe DN6. Foto: Captură video.

Toate persoanele implicate în accident se află acum la spital

În accident au fost implicate 9 persoane, toate acestea aflându-se cum la spital pentru investigații medicale. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, valorile de trafic fiind ridicate. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri, şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, a informat Centrul Infotrafic al Poliției Române.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție

În plus, reprezentanții Centrului Infotrafic al Poliției Române a anunțat faptul că a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Din informațiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în accident sunt implicate 9 persoane", au spus cei de la ISU Teleorman, citați de Antena 3 CNN.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri

Cei de la ISU Teleorman au mai spus că, la locul accidentului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, 7 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic. De asemenea, în sprijinul forțelor din teren, a fost cerut și un elicopter SMURD. 

În acest moment, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri. Nu se cunosc mai multe detalii despre starea celor implicați în acest accident.

image
image
image
image
image
image
pensie jpg
Erik cel Sfânt și cruciada din Finlanda jpeg
tichete de masa jpg
index png
casa gheata avion carla george profimedia (1) jpg
vreme  jpg
jake marshall jpg
image
actualitate.net