Accident stupid în Capitală: un taxi, făcut sandviş de două tramvaie

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 10.40: Circulaţia a fost reluată

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost reluată în jurul orei 10.10, pe strada Progresul, după ce timp de mai bine de o oră a fost deviată din cauza accidentului în care au fost implicate două tramvaie şi un taximetru.

Accidentul s-a produs din cauza taximetristului, care circula pe o stradă secundară, în zona Trafic Greu. Conform poliţiştilor, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui tramvai şi a fost acroşat de acesta. În urma impactului, taximetrul a fost proiectat într-un alt tramvai care circula din sens opus. Pasagera pe care acesta o transporta, o tânără de 20 de ani, e suspectă de fractură de claviculă. Maşina a fost avariată serios. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele taximetristului pentru neacordarea de prioritate şi rănire.

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost deviată în urma accidentului produs pe strada Progresul, după ce un taxi a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a fost prins între două tramvaie care circulau regulamentar, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, pentru Mediafax.

Accidentul s-a produs pe strada Progresul, între staţiile de tramvai Aprodex şi Calea 13 Septembrie, după ce taximetrul a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un tramvai al liniei 1 care circula regulamentar pe sensul către Răzoare şi cu unul dintre tramvaiele liniei 11 care circula către Calea Rahovei.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net