Accidente grave în ţară. Bilanţ: opt răniţi şi un mort

Ultima actualizare:

    Accidentele s-au petrecut în judeţele Arad, Mehedinţi şi Mureş
Accidentele s-au petrecut în judeţele Arad, Mehedinţi şi Mureş

Noi victime pe şosele patriei. Trei accidente au avut loc duminică în judeţele Arad, Mehedinţi şi Mureş. În urma acestora, opt oameni au fost răniţi, iar o persoană a decedat la spital.

La Arad, o maşină în care se aflau un copil de 3 ani şi părinţii săi a intrat într-o căruţă care nu era semnalizată. Din fericire, copilul a scăpat teafăr, dar părinţii săi şi cei doi căruţaşi au fost grav răniţi, scrie România Tv.

Un alt accident a avut loc pe DN 6, în Mehedinţi. Şoferul unui TIR, care venea din Serbia spre Bucureşti, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat. Tânărul de 27 de ani a rămas prins în cabina tirului. El a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.La Târgu Mureş, o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, duminică după-amiază, după ce un şofer băut a pierdut controlul volanului şi a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit în plin un alt autoturism şi a acroşat un altul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Mureş, Andreea Pop, accidentul s-a produs pe un drum județean, la ieşirea din localitatea Solovăstru spre Reghin, scrie Mediafax.

În urma impactului, un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi de un elicopter SMURD şi duse la spitalele din Târgu Mureş şi Reghin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net