Acuzat că a ucis o femeie după ce a asistat-o la naştere

Familia tinerei este revoltată şi spune că de vină pentru nenorocire este medicul ginecolog Gheorghe Cruciat. Soţul tinerei susţine că după naştere, la foarte scurt timp, medicii au început să se agite.

"Soţia mea a născut, a luat copilul în braţe, a dat nume copilului, după care, brusc, medicii au început să se agite. După o perioadă scurtă de timp, soţia mea a decedat", a povestit Alin.

Familia a depus plângere penală împotriva medicului Cruciat. Alin susţine că este nemulţumit de faptul că a primit trei răspunsuri diferite de la autorităţi.

"Cei de la Poliţie ne zic una, cei de la Medicină Legală alta, iar cei de la spital altceva. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar vreau să ştiu ce anume s-a întâmplat cu soţia mea", mai spune Alin.

Tatăl femeii care a decedat susţine, la rândul lui, că medicul care a supravegheat sarcina s-a "pierdut".

"Fetiţa mea a născut normal. Medicul a aşteptat 20 de minute ca să se elimine natural placenta, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Atunci, a încercat să o scoată pe cale naturală. Cu mâna. S-a produs o hemoragie puternică şi atunci am înţeles că medicul s-a pierdut cu firea", spune şi Ioan, tatăl femeii. În mai puţin de cinci ore de la momentul naşterii, femeia a murit.

Medicii legişti au stabilit că aceasta a decedat în urma unei embolii amniotice. Specialiştii susţin că „embolia cu lichid amniotic este o complicaţie rară, dar foarte gravă şi deseori fatală a naşterii, a cărei cauză încă nu este cunoscută.

FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
volan2 png
Anamaria Prodan png
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg