Acuzații de luare de mită la Primăria sectorului 3


    Primarul Robert Negoiță a ajus joi la DNA pentru a da declarațiifoto: arhiva personală
Primarul Robert Negoiță a ajus joi la DNA pentru a da declarațiifoto: arhiva personală

Ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) fac percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, într-un dosar de corupție. Conform informațiilor furnizate chiar de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, ancheta îl vizează pe un angajat al Serviciului de Urbanism.

Biroul Serviciului de Urbanism din primărie e acum percheziționat de ofițerii DGA, iar vizat este un angajat al instituției care  se ocupă cu eliberarea certificatelor de urbanism. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de primarul Robert Negoiță, într-o postare pe Facebook. „În acestă dimineață, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcției de Urbanism, are loc o percheziție efectuată de către Direcția Națională Anticorupție. Este vizată activitatea desfășurată de unul dintre angajații acestei direcții. Primăria Sectorului 3 pune la dispoziție toate documentele solicitate, sprijină eforturile DNA în desfășurarea anchetei și își reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupție”, spune primarul.

Primarul Robert Negoiță a confundat Direcția Generală Anticorupție (DGA) cu Direcția Națională Anticorupție (DNA). Reprezentanții DGA (instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne) au declarat agenției Mediafax că efectuează percheziții într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului București. Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare. Ofiţerii DGA au făcut percheziţii în biroul acestuia, de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, dar şi la locuinţa suspectului.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg