Adevăr sau teoria conspirației? Patronul Fermei Dacilor crede că știe cine i-a dat foc la pensiune

Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor, a lansat recent o serie de acuzații grave împotriva autorităților și a prezentat o nouă teorie privind posibilii responsabili pentru incendiul devastator care a avut loc la pensiunea sa.

Cornel Dinicu nu crede că are vreo vină / foto: Inquam Photos
Cornel Dinicu nu crede că are vreo vină / foto: Inquam Photos

În primul rând, Dinicu critică autoritățile pentru că nu i-au acordat autorizație de funcționare pentru pensiune, sugerând că acest lucru a contribuit la circumstanțele care au dus la incendiu.

De asemenea, el avansează ipoteza că doi foști angajați ai pensiunii ar fi fost, de fapt, cei care au provocat incendiul, care a rezultat în moartea a opt persoane.

Anchetatorii încearcă să afle dacă incendiul a fost provocat de o defecțiune la sistemul electric

Anchetatorii, pe de altă parte, se concentrează pe teoria că incendiul ar fi fost cauzat de suprasolicitarea rețelei electrice. În ciuda acestei piste, Dinicu rămâne ferm pe poziție, susținând că focul a fost pus intenționat.

În aceste momente dificile, Cornel Dinicu își exprimă dorința de a fi alături de familia sa și de a coopera cu procurorii pentru a descoperi adevărul despre cauzele incendiului la Ferma Dacilor.

De asemenea, el a depus o plângere penală, convins fiind de faptul că incendiul a fost un act intenționat.

De vină ar fi...doi moldoveni

Potrivit unor surse apropiate lui Dinicu, cei suspectați de incendiere sunt doi cetățeni moldoveni, angajați recent la pensiune și care se aflau în clădire în momentul izbucnirii incendiului.

Se pare că aceștia erau cazați la parterul unei dintre casele pensiunii și, conform lui Dinicu, nu au fost încă interogați de autorități.

Dinicu, confruntându-se cu propriile probleme legale, inclusiv un arest preventiv de 30 de zile într-un caz în care este acuzat de distrugere din culpă, afirmă că este gata să își asume orice responsabilitate dacă este găsit vinovat.

Totuși, el subliniază că autoritățile au avut un rol în dificultățile întâmpinate în obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționarea pensiunii.

Această situație complicată lasă multe întrebări deschise în ceea ce privește cauza reală a incendiului și cine ar putea fi de vină, scrie Antena 3 CNN. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net