Adevăratul motiv pentru care Nicușor Dan nu s-a vaccinat anti-Covid

31 august 2021
image
Primarul Capitalei a sus╚Ťinut, mar╚Ťi, o conferin╚Ť─â de pres─â ╚Öi a f─âcut bilan╚Ťul primelor 10 luni de c├ónd se afl─â la conducerea Bucure╚Ötiului

Primarul Capitalei, Nicu╚Öor Dan, a declarat, mar╚Ťi, 31 august, ├«ntr-o conferin╚Ť─â de pres─â, c─â ├«nc─â nu s-a vaccinat ├«mpotriva COVID-19, de╚Öi este unul dintre sus╚Ťin─âtorii campaniei de vaccinare ├«n Rom├ónia. Pentru a nu exista nici un fel de specula╚Ťie, primarul a explicat ╚Öi motivul pentru care mai a╚Öteapt─â o perioad─â.

De ce nu s-a vaccinat până acum Nicușor Dan

Nicu╚Öor Dan a recunoscut c─â nu s-a vaccinat p├ón─â ├«n prezent ╚Öi nici nu ╚Ötie c├ónd o va face. Motivul este unul c├ót se poate de bine ├«ntemeiat ╚Öi nu las─â loc de interpret─âri.Iat─â declara╚Ťia primarului: ÔÇ×Nu am spus public pentru c─â nu am vrut s─â parazitez dezbaterea public─â cu asta. Dup─â cum bine ╚Öti╚Ťi, am fost ├«n izolare ├«n luna mai. Am fost izolare pentru c─â fiica mea a fost infectat─â, apoi m-am infectat ╚Öi eu, deci am avut coronavirus. O s─â fac vaccinarea dup─â ce medicul ├«mi va spune c─â este bine s─â o facÔÇŁ, a declarat Nicu╚Öor Dan.

nicusor dan jpeg
Nicușor Dan explică motivele pentru care încă nu s-a vaccinat anti CovidSursa foto: Facebook/Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei anun╚Ťa ├«n aprilie c─â feti╚Ťa sa a ie╚Öit pozitiv─â la testul COVID-19. ÔÇ×Feti╚Ťa mea, Aheea, a ie╚Öit pozitiv─â la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de ├«ngrijorare. Eu am ie╚Öit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie s─â stau ├«n izolare 14 zile (de la testul ei) p├ón─â vineri, 30 aprilie. Voi continua s─â-mi ├«ndeplinesc obliga╚Ťiile de primar lucr├ónd de acas─â. Mult─â s─ân─âtate tuturorÔÇŁ, scria Nicu╚Öor Dan pe Facebook.

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oliver stone foto reuters
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta