Adevărul despre destinaţia lui Oprea în seara fatală. De unde venea


    Gabriel Oprea a venit fără coloană oficială la audierile de la ParchetFoto: Eduard Enea/Adevărul
Gabriel Oprea a venit fără coloană oficială la audierile de la ParchetFoto: Eduard Enea/Adevărul

Gabriel Oprea a fost miercuri seară (28 octombrie) la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru a da declaraţii cu privire la seara în care un poliţist din coloana sa oficală şi-a pierdut viaţa. Datele de la dosar relevă destinaţia ministrului Afacerilor Interne.

Deşi Oprea a declarat în faţa jurnaliştilor că nu poate da amănunte cu privire la seara de marţi, 20 octombrie, adevarul.ro a aflat care era destinaţia demnitarului. Potrivit informaţiilor de la dosar, Gabriel Oprea se îndrepta spre casă, după ce în cursul zilei a avut o întâlnire la sediul SRI din strada Jandarmeriei, zona Băneasa.

Gabriel Oprea părea iritat la ieşirea de la Parchet, subliniind că nu a "încălcat legea"
Gabriel Oprea părea iritat la ieşirea de la Parchet, subliniind că nu a "încălcat legea"

Audierile de miercuri seară de la Parchet au durat o oră. La final, Gabriel Oprea a refuzat să spună jurnaliştilor ce l-au întrebat procurorii. „Eram în timpul serviciului, îmi făceam datoria. Veneam de la o instituţie a statului român. Am declarat aceste lucruri, nu am voie să spun mai mult decât am declarat. N-am avut nimic în plus faţă de ceilalţi miniştri de Interne. N-am avut anul acesta nicio zi de concediu, am muncit de dimineaţa până seara într-un context greu de securitate. Am avut mai multe deplasări. Şi vreau să ştiţi că în toată activitatea mea de ministru sau de vicepremier nu am încălcat legaea”, a spus Oprea la ieşire.

În afară de a stabili condiţiile în care poliţistul Bogdan Gigină a căzut cu motocicleta în groapa săpată de Distrigaz pe strada Ştirbei Vodă, procurorii trebuie să stabilească care era situaţia de urgenţă pe care o avea Gabriel Oprea de a trebuit să apeleze la coloana oficială.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg