Adeverin╚Ťa de vaccinare anti-Covid. Ce trebuie s─â ╚Ötim despre acest document

doza vaccin coronavirus jpeg
Adeverin╚Ťa va putea fi eliberat─â ╚Öi ├«n format electronic

Adeverin╚Ťa de vaccinare anti-covid va fi documentul pe care ├«l vor primi toate persoanele vaccinate ├«mpotriva coronavirusului. Iat─â c├ót de important este ╚Öi ce trebuie s─â ╚Ötim despre acest document!

Adeverin╚Ťa de vaccinare anti-Covid. Ce date va con╚Ťine

Persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverin╚Ť─â ce va con╚Ťine data vaccin─ârii, tipul vaccinului, seria acestuia ╚Öi lotul din care face parte. ╚śeful Comitetului na╚Ťional de coordonare a activit─â╚Ťilor privind vaccinarea, medicul Valeriu Gheorghi╚Ť─â, a explicat c─â toate persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverin╚Ť─â care va con╚Ťine data vaccin─ârii, tipul vaccinului, seria ╚Öi lotul. "Va fi un document medico-legal care va con╚Ťine data vaccin─ârii, tipul vaccinului, seria ╚Öi lotul. Adeverin╚Ťa de vaccinare va fi emis─â at├ót pe suport de h├órtie, ├«n rom├ón─â ╚Öi englez─â, ├«nm├ónat─â la momentul vaccin─ârii sau va fi emis─â ├«n format electronic. Va fi ca un bilet de ie╚Öire din spital", a precizat medicul militar.

Rom├ónia este preg─âtit─â, ├«n momentul de fa╚Ť─â, pentru a ├«ncepe vaccinarea pe data de 27 decembrie, a anun╚Ťat Valeriu Gheorghi╚Ť─â. Adeverin╚Ťa de vaccinare anti-Covid va fi documentul care va dovedi dac─â te-ai vaccinat sau nu. Medicul Valeriu Gheorghi╚Ť─â a mai precizat c─â ├«n acest moment nu se pune problema ca persoanele nevaccinate s─â fie supuse unor condi╚Ťion─âri sau restric╚Ťii.

CITE╚śTE ╚śIRom├ónia, preg─âtit─â s─â ├«nceap─â vaccinarea anti-COVID ├«n 27 decembrie, al─âturi de celelalte state UE

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg