Adio, lux ┼či r─âsf─â┼ú! Remus Truic─â a f─âcut cuno┼čtin┼ú─â cu arestul

11 decembrie 2015
image
Remus Truic─â ar fi avut o idil─â cu Patricia Kaas

Un adev─ârat palat pe malul lacului Snagov, cu un lux exorbitant. Un apartament la Monte Carlo, o vil─â ┼či un iaht ├«n Caraibe. O aventur─â r─âsun─âtoare cu una dintre cele mai dorite femei din lume: c├ónt─ârea┼úa Patricia Kaas. Gata, pentru Remus Truic─â visul frumos s-a terminat! Miercuri noapte, miliardarul a ajuns ├«n arest ┼či are toate ┼čansele s─â petreac─â tot acolo ┼či S─ârb─âtorile!

Dup─â 2006, averea lui Remus Truic─â a crescut ca o gogoa┼č─â: ├«n garajul lui au ap─ârut un Ferrari, un Mercedes, un Range Rover ┼či un Aston Martin. Are un apartament la Monte Carlo, un iaht de ┼čapte milioane de euro ┼či o vil─â ├«n Caraibe  pe Insula Saint Martin, cump─ârat─â ├«n 2010, potrivit propriilor declara┼úii.

image

Se comport─â ca un om extrem de bogat, cu vacan┼úe exotice, ├«ntotdeauna ├«n loca┼úii de lux. ┼×i-a aniversat 40 de ani ca un miliardar adev─ârat ┼či a avut o rela┼úie cu Patricia Kaas, care i-a c├óntat la petrecere. Aventura cu fran┼úuzoaica i-a destr─âmat lui Remus Truic─â familia. So┼úia sa, Irina, a intentat divor┼ú, iar lupta pentru feti┼úele lor gemene a fost aprig─â. Natalia ┼či Maria (11 ani) sunt ├«n prezent ├«n custodia mamei.

Miliardarul se poate l─âuda ├«ns─â c─â apare ├«n cartea autobiografic─â a c├ónt─âre┼úei, ÔÇŁUmbra din vocea meaÔÇŁ. ÔÇ×Eu nu v─âd dec├ót genele lui lungi, pielea lui mat─â, ┼či z├ómbetul seduc─âtor. Face bine dragoste. Odat─â cu venirea toamnei, iat─â ┼či sf├ór┼čitul pove┼čtii mele de iubire. Am fost p─âc─âlit─â. R─âm├óne cu so┼úia lui. Nu mai scrie. Nu mai sun─â. Ce idioat─â am fost! Sunt decep┼úionat─â, dar am tr─âit un v├órtej ciudatÔÇŁ, scrie Kaas ├«n carte.

image

A┼ča este acum ┼či via┼úa lui Remus Truic─â: un v├órtej ciudat. Miercuri, a ie┼čit ├«nc─âtu┼čat de la DNA Bra┼čov ┼či a fost urcat ├«n duba care l-a dus ├«n arest preventiv. Procurorii ├«l acuz─â c─â a f─âcut parte ┬şdintr-un grup infrac┼úional care a produs un prejudiciu de 136 de milioane de euro. La ├«nchiderea edi┼úiei, era ├«nc─â la DNA Bra┼čov, adus cu duba ┼či ├«nc─âtu┼čat, pentru continuarea audierilor.

image

Risc─â s─â stea 30 de zile dup─â gratii pentru fapte ┬şgrave de corup┼úie. Va ÔÇŁlocuiÔÇŁ ├«ntr-o celul─â cu patru paturi, cu colegi infractori. Va primi pachet de la familie o dat─â pe lun─â, dar nu mai mult de 10 kg de alimente, 6 kg  de fructe ┼či va putea fi vizitat la sf├ór┼čitul fiecar─ârei s─âpt─âm├óni. A┼čadar, adio, soare fierbinte ┼či mese festive! Doar marmelad─â, macaroane, varz─â, fasole ┼či multe nop┼úi ÔÇťalbeÔÇŁ.Fraud─â de 136 de milioane de euro

image
Avocatul Robert Ro┼ču. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici, fostul consilier al lui T─âriceanu

image
Avocatul Robert Ro┼ču. Jurnalistul Dan Andronic. Marius Marcovici, fostul consilier al lui T─âriceanuFoto: Rare┼č Stelea

├Äncep├ónd cu noiembrie 2006, Remus Truic─â ┼či avocatul Robert Ro╚Öu ar fi constituit un grup infrac┼úional care a avut ca scop dob├óndirea ├«ntregii averi revendicate nelegal de Paul Lambrino (nepot nerecunoscut al Regelui Carol al II-lea, care se prezint─â drept Prin┼úul Paul). Truic─â ar fi prezentat ÔÇťafacereaÔÇŁ celorlal╚Ťi membri ai grupului - Dan Andronic (directorul ziarului Evenimentul Zilei), Robert Ro┼ču (avocat partener la societatea ┼óuca, Zb├órcea ┼či asocia┼úii), Marius Andrei Marcovici (fost consilier al premierului T─âriceanu) ┼či Lucian Mateescu (director la firma de imobiliare Impact), ┼či ├«mpreun─â cu avocatul Robert Ro┼ču ar fi realizat contractele ┼či documentele necesare, ┼či-a traficat influen┼úa ├«n mod real ┼či a corupt func┼úionari pentru atingerea scopului urm─ârit.

Astfel, Truic─â i-a promis lui Paul Lambrino c─â poate s─â ├«i recupereze averea despre care procurorii sus┼úin c─â ar fi fost revendicat─â ilegal. Truic─â a pretins c─â are rela┼úii ├«n lumea politic─â ┼či ├«n justi┼úie la cel mai ├«nalt nivel, iar procurorii scriu ├«n comunicat c─â a promis influen┼ú─â la nivelul ├Änaltei Cur┼úi prin intermediul unei firme de avocatur─â de top. ├Än schimb, Truic─â a cerut de la Paul Lambrino ├«ntre 50 ┼či 80% din valoarea fiec─ârui bun care va fi ob┼úinut. Unul dintre aceste bunuri era ÔÇťFerma B─âneasaÔÇŁ, un teren ├«n suprafa┼ú─â de 28,63 ha. Procurorii sus┼úin c─â, pentru a ob┼úine terenul Fermei B─âneasa, Truic─â l-a convins pe directorul Institutului pentru Cercetare pentru Protec┼úia Plantelor s─â-i pl─âteasc─â o excursie ├«n ┬şstr─âin─âtate pentru patru ┬şpersoane. Numai ├«n acest caz, statul rom├ón a fost prejudiciat cu 135,8 milioane ÔéČ.

Ioan Becali rămâne încarcerat la Poarta Albă

image

Ioan Becali, condamnat ├«n martie 2014 la ┼čase ani ┼či patru luni de ├«nchisoare ├«n dosarul ÔÇ×TransferurilorÔÇŁ, r─âm├óne ├«ncarcerat ├«n Penitenciarul Poarta Alb─â, scrie Mediafax. A┼ča a decis definitiv, ieri, Tribunalul Constan┼úa, care a admis contesta┼úia DNA la decizia de eliberare condi┼úionat─â dat─â de Judec─âtoria Medgidia. De asemenea, DNA a contestat faptul c─â cele trei c─âr┼úi scrise de Ioan Becali ├«n ├«nchisoare pot fi considerate lucr─âri ┼čtiin┼úifice ┼či c─â, din acest motiv, nu ar fi trebuit s─â beneficieze de o reducere a pedepsei cu 90 de zile.

Dumitru Martin, arestat de FBI

image

Dumitru Martin, ac┼úionar al Polaris Constan┼úa, unchi al deputatului PSD Eduard Martin, a fost arestat de FBI, ├«n 1 decembrie, scrie presa american─â, citat─â de Mediafax. El e acuzat de mituirea unui ofi┼úer din cadrul For┼úelor Aeriene pentru ob┼úinerea unui contract de 10,35 milioane $ la baza Kog─âlniceanu. Martin a fost arestat pe Aeroportul Interna┼úional din San Francisco. Firma lui Martin a pl─âtit, ├«n urm─â cu trei luni, 100.000 $ - ultima tran┼č─â dintr-o mit─â ├«n valoare de peste un milion $ - unui membru al comandamentului escadronului contractor de la baza aerian─â Travis, dar care cooopera cu FBI, potrivit unor documente judiciare.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg